Asuyar Miran1306 ters emzır alır. Sağ gögsu emzırır pozısyonda sola gecır kafası memede bedenı koltuk altındn gecır arka taraftan biri tutsun. Bir kere emince daha bırakmıyor. Bendede oldu böyle yaptık. Bir kere emince bırakmadı.umarım anlatbıldım
Arazynp Miran1306 benimde öyleydi. Bebeğim 20 günlük. Zorla annesi. Alicak Biraz sabır istiyor. Aglar iter sinirlenir ama verdikçe alışır.
Yasemin38 Miran1306 canım biraz zorlanırsın ama sağ göğsünü veriyor şekilde tutturmaya çalış sonrasında alışır😊 bazen yönler ters geldiği için almak istemiyorlar
Nur_44 Miran1306 benim oglanda oyleydi ilk zamanlar sag tarafima yatiriyodum sag gogsumu emecek zannediyodu ama Ben sol gogsumu uzatiyodum oyle emziriyordmo yuzden gogsumde sag tarafa dogru kayiyo cekmekten😊
Asuyar Miran1306 yok k.valıdem tuttu emene kadar ama yastıkta olur rahatlık açısından. Bir kere emınce normal pozısyona gecırdım ikinciye
Stardust1 Miran1306 olabilir emzirirken bende sağ göğsümde daha rahatım solda biraz zorlanıyorum bazen
GzmmK Hamsicikannesi aynı bizi anlattınız bizim ki de sağı almıyor bazen de bir fırt çekiyor bende sağıp çay kaşığı ile veriyorum yada kendisi akıp gidiyor 😂😂doktorum çok sorun olmayacağını zaman. Zaman böyle durumların olacağını demişti ☺️Bakıyorum doyuyor gerisi hal oluyor
Hamsicikannesi GzmmK yaaa yanlız değilmişim bu bana güç verdi. İnşallah bırakmazlarda inatlsrı çekilir 🤭☺️
GzmmK Hamsicikannesi tabi ki önce her şeyleri emme olunca bir anda bırakınca bizde endişe ediyoruz☺️ Şu an bizlik bir durum söz konusu değil kilosu boyu yerinde diye bu rahatlığım ☺️☺️ umarız de böyle gider tüm bebişlerimiz 🥰🥰