MehtapGurur Arakadaşlar merhaba cok acil bana cevap oglum hem anne sütü hemde mama ile besliyorum ama gögüsümü almamaya başladı ne yapmam lazım
Denizarya34 MehtapGurur gece sürekli meme emsin uyutacağınız zamanda emsin kokunuzu alsın sonrası bırakmıyorlar
Yalin MehtapGurur biz de meme+mama gidiyoruz ara ara ayni durum bizde de oluyor ama uyku halinde aliyor memeyi. O da olmuyorsa sağıp verebilirsin. Ama denemeyi de birakmaa
Esrasahin MehtapGurur chicco nun anne göğsüne benzer biberonu var ben onu kullanıyorum bebeğim hem memeyi tutuyor hemde o biberonu sabırla tekrar alışır size korkmayın strese girmeyin
Denizarya34 MehtapGurur bu arada aşı oldunuz mu meme reddi yaşıyorsunuz mutlaka düzeliyor benim kızımdada oldu şimdi iyiyiz 2. Ay 18 günlük kızım bu arada
ikikizannesi MehtapGurur canim o donem meme reddi donemi iyice aciktiginda alicaktir memeni oncelik meme olsun emzirirken beyaz gurultunun faydasi var iyle dene birde
MehtapGurur ikikizannesi cok ağlıyor mama vermiyorum tekrar tekrar deniyorum alsın diye artık pes edip mama vermek zorunda kalıyorum
Yalin MehtapGurur aptamil ve bebelac seker iceriyor sakın kullanma demisti dr umuz. O tada alismis olabilir. Anne sutune en yakin olan hipp i öneririm.
ikikizannesi MehtapGurur hayir memenizden uzaklasir atak donemlerinde biraz akisina birakmalisiniz korkmayin ac kalmaz aciktgini hissettginizde beyaz gurultuyu acin ve emzirin reddettiyse israr etmeyin
ikikizannesi MehtapGurur anne karninda duyulan seslere yakin bir ses onun esliginde emecektir youtubeden bulabilirsin