Nurgul37 Kızlar merhaba oğlum 21 aylık ne zaman uyutacak olsam gözüm acıyor diye ağlıyo kafayı yicem uyumamak için öi yapıyor gerçekten mi acıyor anlayamadım göz doktoruna randevu aldım ama 1 hafta var yaklaşık 3 haftadır böyle yapıyor başına gelen var mı
nesliiii Nurgul37 merhaba benim kızım da uyumamak için belini tutup aciyor diyor tam uyku zamanı bn de sasrdm kaldım
susunbebekuyuyo Nurgul37 bizimkide habire susuyor ne hikmetse içiyor suluğundan başka su diyor mutfağa gidiyoru fıtıfıtı peşimden geliyor bardakla içiyor yatağa gidiyoruz bu sefer tekrar susadım diyor sulukla içiyor bu rutin 3-4 sefer tekrarlanıyor uyumadan 🤣🤣🤣🤣
lalbg Nurgul37 14 aylık kızım uyumamak için her yolu deniyo. 20 kez su istiyo, ayıcığını istiyo en olmadı tok olduğu halde mama diyo😂 hepsi şovperest😂
Denizfdn nesliiii benim kızım de parmağın kırıldı tırnağın kırıldı diye uyumamak için yapiyolar bu dönemler Malesef
nesliiii aykoz_ valla çok fenalar iki yaş yaklaştıkça duygu sömürüsü başladı resmen anne issssss aciyoooo el de belde 🙄