YagmurSelin yeme içmeye sut cogalmiyor eminim size garip gelecek qma tabi beslenme cok önemli vitamin mineral için sut kalitesini etkiler ama tek çaresi uyku ve emzirmek. ilk bebeğimi mama verdiğim için zamanla zamanla sutum azaldı ve tamamen mama yemeye başladı. tüm emzirme uzmanları sotle ne kadar mama veriyorsan oladar sutun wzalir diye hakkaten cok dogru. ikiz emziriyorum suanda 2 yasinda kizim var uyku sıfır durumumu tahmin edeblirsiniz eminim. qma surekli emziriyorum ve gercekten wnladim ki sütü çoğaltan tek şey surekli emzirmekmis. cocuk doktorumuz bira mayasi önermişti (arpa mayasi da deniyor galiba) solgar kullanıyordum araştırdım dilruba demirezer var onunda kendi üretimi bira mayasi tableti ve qnne cayi var onlari kullaniyorum cok faydasını gördüm. ayrıca mama bir anda bırakılmaz mutlaka gün gün azaltın azalttığını kadar emzirin. bunun içinde dilruba hanımdan yada face de emzirme akademisi ,m emziren anneler gruplarından yardım alın orada bir suru mamayi bırakmayı bilen anneler ce emzirme danışmanları ücretsiz yardımcı oluyor. ben herseyi emzirme grubu ve danismanlardan öğrendim buradaki annelerin tecrübesine kalsaydım mamaya devam ederdim kesin lütfen doğru bilgiye ulaşın. göğsün taş gibi olması olmaması sut azligini gistetmez sutun rengi kalitesini gostetmez