Mertbebekk Bebeğim 13 günlük.. Göbeği düştü hergün banyo yaptırıyorum sıcaklardan dolayı fakat göbeğinden zıbınına kan bulaşıyor sizce normal mi başına gelen varmı
Esraarass Mertbebekk benimde başıma geldi doktora görürdük ikinci kez k vitamini yapıldı. Bence ihmal etmeyin. Önemli sonuçlar doğurabiliyor.
Melek_Eymenim Mertbebekk evet bizimde oyle oldu doktora gitik normal dedi suan 23 gunluk gecti cok sukur ama iltihao gbi yada yesil akinti gelirse hic durmadan doktora gt
MihmininAnnesi Mertbebekk kan ihmal e gelecek şey değil acil doktora gidin lütfen. bizim bebeğimiz e oldu normaldir diyenleri dinleme bence sonuçta her bebek farklı
Ayaniz Mertbebekk bizimde olmustu doktorumuza gitmistik temizledi ve bana bi solisyon gibi bisey verdi 1 hafta boyunca temizle oraya günde 1 kere , geçmezse gel K vitamini aşısı tekrarlanıcak demişti.. oyuzden doktora gidin👍🏻
Eldarwenn Mertbebekk hayır normal değil. Acil değil ama doktora götürmelisin. Biz götürdük gümüş-nitrat sürdü. Kapanması ve kanamaması gerekiyor.
tubatalay Mertbebekk oğlumun 11. Günde düştü her banyo sonrası iyice kuruttum hiç kan gelmedi, anormal bir durum olabilir doktora görünün 🙏