Depresifpolyanna2 Merhaba arkadaşlar kızım bugün 2. Ay aşılarını oldu. Sabah 10 gibi. Henüz ateşi yok ateşlenme ilerleyen saatlerde mi oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim tecrübeli annelerden yorum bekliyorım tşkler
Gizemre Depresifpolyanna2 hiç ateş olmayadabilir benim bebeğimde olmamıştı aşımızı olduk geldik aynı devam ettik bebekten bebeğe değişir ateşini sen yinede kontrol et 37 gibi olursa bi kaşık calpol içirirsin olur biter 😊
Seydameva Depresifpolyanna2 benim kızımın ateşi çıkmıştı ama arkadaşımın kızının çıkmadı yani bebeğinizin bünyesine göre değişiklik gösteriyor bu olay Ateş ölçeriniz var ölüçün ateşi çıkarsa yarım çay kaşığı hatta daha az calpol berim umarım çıkmaz 🥰
Bartununannesi Depresifpolyanna2 bizde sabah olmuştuk akşamüstüne doğru yükselmeye basladi atesi aksam 11 12 de 37.9 u görmüştü. Takip edin yarina kadar
Busraeslem İlla ateşlencek diye bişey yok canım benim kızım ateşlenmiyo aşılardan sonra ama sen yinede sürekli kontrol et
aslihaleninannesi Depresifpolyanna2 bizde de hic ates olmadi. Ama atesi 24 saat icinde cikabilir gece onlem alark kalkip bakin belli araliklarla. Gecmis olsun
Kuzumveben Depresifpolyanna2 atesi hic cikmayabilir ama ilk 24 saat kontrol altinda tutun gece ozellikle
Depresifpolyanna2 Arkadaşlar kızımın ateşi 37 oldu. Hiç durmadan ağlamaya başladı. Anem 1 çay kaşığı ateş düşürücü verdi. Şuan sakinleşti yavrum 😔
ilknurryasa Depresifpolyanna2 akşam üzeri belki cıkabılır bizim öyle olmustu en fazla 37.5 oldu doktorumuz 38 olmadan ilaç kullanma dediği için kullanmadık zaten 1-2 saat sonra da ateşi normale inmişti endişelenmeyin