Zeynep9217 Gizoooo midesinde azcık dursun diye neler çekiyorum onladar çok çıkarıyor ki midesinde hiç bisey kalmiyodur gibi geliyor inşallah kalıyordur
Zeynep9217 saripapatyam2 mukuslu kaka var a kıl gibi çok değil sanirim bir de yüzünde sivilc ekibi puturlendi kirmizi nokta gibi sivilceler belirdi prussuzluhu gitti yani bide gürültülü kakasi var
AnnaKarenina_ Zeynep9217 birde emzirdikten sonra yatırmayın direk kucağınıza alın dik dursun banada bunu doktor söyledi kusmaları azaldı çok şükür
Adememirrr Mrs-Turkk süt ürünleri ve içinde olan herşey paketli gıdalar kuruyemiş yumurta et tavuk balık ekmek ve ıspanak dedi doktorum.Evet azaldı kusması kakasindaki mukus tamamen geçti çok şükür.
Adememirrr Kahvaltıda tam buğday ekmeği zeytin reçel bal ve patates.Ögünlerde sıvıyağ ile pişmiş makarna pirinç ve bulgur pilavı sebze yemekleri yiyorum.
Zeynep9217 Ben diyeti bıraktı doktorum alerji olmadığını söyledi reflu için ilac kullanıyoruz bir de laktoz interolensi olabilir diye relaktaz damla verdi ama aşırı gazı ve ısınması var kusma bir tık azaldı ikinmaktan uyuyamıyor
Caglab Zeynep9217 benim doktorumda 1 aylıkken alerji tanısı koydu bu doktorlar bi alem biri A diyorsa diğeri Z diyor çok ilginç ya bize gastrotuss şurup verdi ilaç degilmis. Kilo alımını etkilerse kusması sorun olabiliyor. Emzirdikten sonra bir süre kucagınızda bekletin gazınıda almayın çünkü o gazı çıkarken tüm sütüde kusuyor.