ikiKudurukAnnesi Annemlere geldik ve yok çocuk uyumadı gündüz de sadece 1 saat uyumuştu ama her annemler gelişinde bu saatlere kadar uyumuyor sizinkilerde öyle mi ?
Meltem_ ikiKudurukAnnesi annemde biz küçükken derdi ki misafir görünce şımarıyorsunuz şimdi anlıyorum onu 😅 maalesef aynı dert bendede var ki daha 6 aylık 😅
papatyaannee ikiKudurukAnnesi Yer değişikliği yaptığımızda benim kızım sabaha kadar uyumuyor bir dönem annemlere gittim kabus gibiydi çocuk hiç bir gün sabah 5 ten önce uyumadı hatırlamak bile istemiyorum 🤦♀️
Meltem_ ikiKudurukAnnesi eee her yer hareketli sesler var uyuyan kimse yok bebekler çok akıllıdır ve zekidir biz çoğu zaman farketmeyiz ama onlar aslında herşeyin farkındadır evde ki misafirden eğlenceninde
ikiKudurukAnnesi yusuff_ aynen yaa annemler bana geldiginde ögle uykusunu normalde 2 saat uyuyan çocuk 30 dk uyuyor
buselidunya ikiKudurukAnnesi benim de annemler geldiğinde ya da ben annemlere gittiğimde kızım da uyumak istemiyor valla 😬
buselidunya ikiKudurukAnnesi Aynen öyle ya, ben uyutmuştum 15 dkda bir kalkıyor daha bile ayağımda saatlerdir 🥲🥲
ikiKudurukAnnesi buselidunya ahh bu bebişler büyüyüncede yataktan kalkmayacaklar anne 5 dk daha diye 😂