Wolverine Bogaannesi al al, hışırtılı kitap al, dokun hisset kitaplardan al, bol resimli kitaplar öneririm.
Meltem_ Bogaannesi o yüzden biz ebeveynle yerde Halı saati yapunderiiz yesin dursun sen Uydur hikayeyi baksın dokunsun öyle öyle konuşmayı öğrenecek sonra bir bakmışsın seni taklıt ediyor 😅
nupel47 EsofmanliSevketHoca a o sayılmaz mı? Ben gelmiştim yavrum da gelişir yanlışsın yanlış vaaz veriyorsun hicammmm😁
[silindi] Bogaannesi nerden başlasan kardir canim.indirimde gördüğünde büyük sorular kitabım i incelensin hayvanlar da olanı var ben 2 sini aldim suan 2 yasinda cok seviyor eğleniyoruz hepsiburada da bir çok bebek kitabı var yorumlara bakıp aliyorum
birkupalatte Bogaannesi Çitlembik Küçük Kutup Ayısını Kurtarıyor Ağır Aksak Fırtınalı Gece Akşam Yemeğine Gelen Kuzu Sincap Simi Mutlu Su Aygırı Küçük Mavi Klübe Çocuk, Köstebek Tilki ve At Aferin Küçük Ayı Eve Dönelim Küçük Ayı Uyuyamıyor musun Küçük Ayı Ağaç Dedi Ki Babasının Bir Tanesi
_Evlatcennetkokusu_ Oğlum 3 aylık, kızım 6 yaşında kızım kardeşine hikayeler anlatiyo okumayı henüz daha öğrenmedi ama hayal gücünden anlatiyo ve oğlum onu öyle güzel dinliyorki hayran kaldım eğer yemesinden şikayetçi iseniz sis anlatin onlar iyi dinleyiciler
tekboynuzluat Bogaannesi jahshaha evet insan bazen uyduramıyor ne diyeceğini şaşırıyor😂 o yğzden aşırı saçmalıyprum bende😂
birkupalatte Bogaannesi Rica ederim. Bir edebiyatçıdan öneriler 🤗Daha çok var da liste bitmez. Bulamazsanız özelden yazın yazarları da söyleyeyim. 🤗
Pembemandalin Siz çok geç kalmışsınız biz anne karnındayken 2.ayımızda kpss çalışmaya bile başladık malum zor kazanılıyor ancak yetişir dedim 🤣
nupel47 Pembemandalin kpss demeyin tansiyonum çıkıyor millet net artırır benim. Daha çok. Düştü çalışmaya başlayınca 🥴