16022019 Kızlar zeytinyağını nerden temin ediyorsunuz? Marketten alınan yağları hiç beğenmiyorum hiç doğal gelmiyor🤷🏻♀️ Sizin sürekli alışveriş yaptığınız güvenilir bir yer,site var mı?
Kubra41 16022019 ben bizzat ailemin toplayıp fabrikaya gönderdiği zeytinyağını kullanıyorum nasipliyim bu konuda çok şükür😊Ayvalık bölgesini falan biliyorsanız oradaki Küçükkuyu Altınoluk bölgesinin zeytinliklerinden
Ebruguslu Ayvalik'tan almanizi tavsiye ederim. Has ada markasini kullaniyoruz 😊 kargo ile gonderiyorlar.
16022019 @Janss @Ftmazeynp @Ebruguslu @Ebruasel @mmbs cok tesekkür edeerim her birinize❤️ Hepsine tek tek bakıp siparis vercegim insallah
16022019 @Kubra41 cidden cok sanslısınız. Gercek zeytinyagının tadını alan artık aycicek yagını tüketemiyor. Malesef hic bilmiyorum ayvalık bölgesini. Pahalı oluyor ama cok saglıklı..
Kubra41 16022019 evet kesinlikle yani ailem dışarıya da gönderiyor satış yapıyorlar tabi ama güvenebilir misiniz bilmiyorum
Hilalucr Kızlar zeytinyağı arıyorsanız ben temin edebilirim kendi zeytinlerimizden üretiyoruz biz gemlik zeytini