Duygu_23 Arkadaşlar kızım 2 buçuk aylık ve doğduğundan beridir balgamı var ne yapsak geçmedi doktor geçer dedi ama geçmek bilmiyo sizinde öyle sıkıntılarınız var mı…
YusufaArden Duygu_23 bizim de öyleydi evi havalandırın bol bol çiçek varsa olmasın sigara içen varsa bebekten uzak dursun geçer
Asl90 Duygu_23 sırtına vurmanız çok işe yarar internette videoları var teknik gösteriyor. Birde burnunu açmanız lazım serum ile
Rabiaogz Duygu_23 Benim bebeğim de öyleydi her gün birkaç kez serum fizyolojik ile burnunu açtım. Sıktıktan sonra yüzüstü yatırıp pıt pıt sırtına vurun rahatlatıyor. Otri bebe kullandım çok açıkladığı zaman da. Bir de sürekli nemli kalsın bulunduğu oda. 🌸
syaby Duygu_23 hırıltı normal karşılanıyor canım ama nefes sorunu nefes alırken ciğerlerinde batma vs varsa doktora götürmen gerekiyor , balgam çıkarıyormu bebeğin ve serum fizyolojik veriyor musun
Duygu_23 syaby doktor baktı ciğerde sıkıntı yok dedi evet serum suyu damlatiyorum sürekli balgam yüzünden sürekli uykudan uyaniyo
syaby Duygu_23 serumı verince çekme bırak yutsun akar zaten bırnumdan ağzından istersen bi doktora daha danış
Balzehram Duygu_23 canım o fizyolojik serum sularını eczaneden serum torbaları da sarılıyor o şekilde alıp şırıngaya çekip sıkmak daha iyi geliyor o diğer türlüsü yetersiz kalıyor burunu açmak için
Duygu_23 syaby olmadı öyle yapayım sürekli odayı nemli tut dedi tuz lambası kullanıyorum solunum için o da işe yaramadı galiba
Duygu_23 Balzehram o şekilde aldım bende eşim bi kaç kere öyle burnuna şırınga ile verdi de canı yanıyodur die bırakmadım kıyamadım ☺️
syaby Duygu_23 üşüyecek kadar değil ideal 20 derece istersen derece ve nem ölçer saatler var 40-50₺ alabilirsin ama sıcak kurutur çocuğı ve evet arkadaşında dediği gibi şırıngayla vermem gerek damlatarak açamazsın
Dvltsah_21 Günlük sakızı diye bir ürün var aktarlarda bildiğiniz kurumuş reçine gibi onu bir tavada yakıp dumanın üzerine pamuk koyun bebeğin göğsüne koyun çok işe yarıyor ben 1.5aylık bebeğime yaptım aynı sıkıntılar vardı