balkizimbebegim Hanımlar iyi geceler herkese eşimden tatlı için krema istemiştim iki tane yemek ve soslar için olandan almış, aralarında fark var mı acaba bilgisi olan var mı tatlıya kullanılır mı bu krema😅
midekoruyucu balkizimbebegim ay onlar farklı mı ki 🤭 ben bimden kırmızı ufak kutuda olandan alıyorum hep üstünde ne yazdığına hiç bakmadım bile 🤣 krema yazsın yeter 🤣🤣🤣
balkizimbebegim midekoruyucu ay bende bilmiyodum ama bi baktım üstünde yemekler ve soslar için yazıyo😅
balkizimbebegim nurelem triliçe denemeye niyetim var bebeklerden zaman bulabilirsem😅 nermin yazılıtaşın tarifinden😍
balkizimbebegim midekoruyucu haha inşallah ya bide triliçe ilk defa denicem ondan tereddüt ettim kötü olursa kremadan derim artık🤪
JackDaniels balkizimbebegim Kuşum bir tatlı profesörü olarak yazıyorum kullanabilirsin hiç farkı yok tamamen satış stratejisi😅 Yani ben yemek ve sos için olan kremaları kullandım tatlılarımda bi problemi olmadı tecrübeyle sabit😘
balkizimbebegim TheBaby bende hep öyle alırdım ama bunda sade yemek ve soslar için yazıyordu ondan tereddüt ettim ama tecrübeli arkadaşlar bilgilendirdi bi fark yokmuş😄
nurelem balkizimbebegim işte bu videoları izlememey çalışıyorum izleidkce yapasim geliyor. Çocuktan önce her gün çok değişik şeyler yapardım ama çocuktan sonra hiç bişey yapamıyorum doğru düzgün😀