Kibritkiz 15 aylık kızım sürekli olarak kafasına vuruyo sinirleniyor yere vuruyor yaşayan varmı siz ne yaptınız ?
Mel62 Kibritkiz görmezden gelin unutacaktır doktorumuz öyle dedi dikkat çekmek için yapıyor demişti gerçekten bıraktı
Morfrenk Kibritkiz benimkide 15aylık,1 aydır falan yapıyor tepkimi ölçüyor farkındayım çünkü gözümün içine baka baka yapıyor bazen ses etmiyorum bazen ayyyy sen cicisin falan diyorum cici yapmaya başlıyor, umarım bırakırlar
AysunCeysina Kibritkiz evet benim kardesimde kucukken yapiyordu. Baya kızdık daha cok yapmaya basladı. Daha sonra hic ilgilenmedik bisey demedik görmezden geldik kendi kendine unuttu. Ustune giderseniz daha cok yapicaktir.
Bissa Kibritkiz benim kızımsa aynılarını yapıyor istemediği bir şey olunca yada ben yapmayınca vuruyo kafasını yere vuruyor.. ben o öyle yaptığında ilk yaptığı hareketi durdurup tepkisizce ona bakıyorum sular durulunca yaptığının güzel bir şey olmadığını canının acıyabileceğini anlatıyorum ama yine yapıyor.. belli bir dönem oluyormuş sonra düzeliyormuş beklemedeyiz
Kibritkiz Mel62 olabildiğince tepki vermiyorum. Bişey istiyor vuruyor sinirleniyor vuruyor oynarken vuruyor içim gidiyor
Eliftoprak44 Kibritkiz oğlum 17aylık olacak 10gün sonra. Sinirlenince yere uzanıyor bağırıyor yere vuruyor kafasını. Çok çocukta gördüm. İstediği olmayınca yapıyor. Dikkatini başka yöne çekmeliymişiz bi doktor öyle demişti. Ama ben başaramadım. Birde kafasıyla bana vuruyor. Kafa atar gibi. Tekrarlıyor bide 10kez kadar
Hira-38 Kibritkiz istediği olmadığı zaman bnim kızımda yapıyordu ancak zamanla unuttu fzla tekrarlamadı üzerine gitmeyin uyarın derim 😊