Simaymirayannesi Kızlar merhaba doğum oncesı ıkı aylık odemeyı nezaman alabılıyoruz acaba kac gun ıcınde yatıor doğum yapalı 12gun oldu hala yatmamıs ssklı calısanım doğum öncesı ıkı ay doğum sonrası ıkı ay olan odemeden bahsedıyoru
Baras123 Simaymirayannesi benim esim sgkdaki ilgilenen kisiyle gorusuyordu oda gerekli bilgileri veriyordu isyeri ve hastanenin ince onay vermesi lazim sisteme dustugu zmana onalrda onay veriyor ve 1 ile 8 tarihleri arasimd ayatiyordu ptt ye sgk yi ara bi sor belki isyerinizin muhasebecisi sistemden onay vermemis olabilir
Arzumurat Simaymirayannesi Herhangi bi günü yok E-devletten kontrol edebilirsin arama motoruna rapor yaz en üsttekine tıkla orada bankaya gönderildi ibaresi olduğu zaman gidip çekebilirsin.
gozdearas Simaymirayannesi doğum öncesi raporu genelde doğumdan 1 veya 1 buçuk ay sonra yatıyor benimki o şekilde yatmıştı. Doğum sonrası rapor ise rapor bitiş tarihinden 1 ay sonra yattı.
Nursema Simaymirayannesi canım bende 28 gün oldu doğum yapalı doğum parasını, çocuk parasını, süt parasını bugün aldım zaten sgk dan msj geliyordu bana belki sanada gelir
Nursema Simaymirayannesi normalde cocuk parası için 2 ay sonra yatar demislerdi ama erken yatırmışlar onuda aldık işte
Edacan89 Simaymirayannesi raporun bittiği zaman canım. Doğum sonrası 2 ayında bitecek ondan sonra 4 ay toplu olarak yatacak.arkadaşıma öyle yatmıştı yanlıl hatırlamıyorsam🤔
Mduygum Simaymirayannesi daha dogum yapali 12 gun olmus devlet sana hadi dogum yaptin al parani mi dicek yaa kimi 2 ayda aliyo kimi 5 ayda ben anca 5 ayda aldim parami isyeri raporu onaylayacak 10 is gunu gececek sonra hastane onaylayacak 10 is gunu gececek sonra sgk onaylayacak 10 is gunu icinde para adina yatacak sende yatan parani anca 10 is gunu sonrasinda alabilirsin
Esmaky Simaymirayannesi 1 ayllkken dogum.oncesi 2500 yatti dunde dogum sonrasi 3667 +300 tl cock parasi