ElizanNisa Kızlar doğumdan sonra kolay kilo vermek için neler yaptınız tavsiyesi olan var mı ??? İki doğumum ard arda oldu sayılır 1.5 Yaşında oğlum 2.5 aylık kızım var sezeryanla doğum yaptım .
Semaertgrl ElizanNisa hiç bişey yapmıyorum ve iyice kilo alıyorum neden bilmiyorum belki de emzirdigm için çok yiyorum özellikle tatlı 😐
AAselinAnnesii ElizanNisa Ben hamileliğimde 1 kilo almştım 3 kilo çocuk çıktı doğumdan sonra 2 kilo vermiştm ,,😂😂 ödem mödem toplamda 4 kilo vermiş oldum suan emziriyorım ayıptır söylemesi dana gibi giyiyorum hala veriyorum 4 ay oldu inş almam geri
ElizanNisa SeninAnnenBirMelektiYavrm darısı başıma inşallah iki doğumun ard arda oldu bir buçuk yaşında oğlum 2.5 aylık kızım var yürüyüş imkanım pek yok 😟
Tunaminannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm bacim yurumeye zaman bulabildn mi iki cocukla ya ben tek cocukla wc ye gidemyrumda 😂
Ahlasim_Duham SeninAnnenBirMelektiYavrm 7 yaşında oğlum 5aylikta bebeğim var yürüyüş yapmak benim için imkansız 😕 daha şöyle bir ayaklarimu uzatipta oturamadim evin içinde otur kalk otur kalk o yürüyüş sayılır inşallah 😁
_canan3545 ElizanNisa aynı ben yaa benimde öyle durumum ard arda ve pandemi süreci etrafımda kimsemde yok öyle aynı durumdayım🥺
Bambamorhan ElizanNisa canım benimde aynı senim gibi 35 gün oldu doğum yapalı oglım iki yaşında kzıım bir aylık yedi kg gitti daha gram kilo gitmiyor ve yemezseim sütüm azalıyor ikş çocukla bakanım yok tekim yürüyüş imkanszı
Cereninkuzusu3011 AAselinAnnesii bul beni yiğidim diyesim geldi 😁 maşallah anam böylesini de ilk kez duyuyorum aman nazar değmesin 🧿😁
Asenat3465 AAselinAnnesii nasil 1kilo alıp 3 kılı bebek oluyor bn şok 30 kilo aldım 2 kilo doğdu bunun neresi adalet😂😂😂😂
ikikizannesi ElizanNisa peslerinde kosmaktan kurudum kaldim oglum 11 gunluk ben 67 ile hamile kaldim 71 le dogum yaptim bugun tartildim 63 kiloyum eritti uc cocuk beni
Oyku_nisa ikikizannesi Bende 67le hamile kaldım ben biraz fazla almışım hemde baya bı fazla 90 kg la doğuma girdim :)))
ikikizannesi Oyku_nisa masallah cnm insallah verebilmissindir bnde ilk uc ay bulanti kusma cok oldu sonra dunyalari yedim ama son iki ay yine reflu mide yanmasi oldu hicbirsey yiyemedim asiri halsz kldim hep yattm
Oyku_nisa ElizanNisa Ben abarttım biraz ne bulduysam yedim çocuğa gidiyor diye gece falanda hiç durmadım :)) ama fazlasıyla verdim çok şükür
petitonunannesii ElizanNisa Ben 57 ile hamile kaldim 63 ile doğuma girdim 25 gün önce doğum yaptım 53 kiloyum hic bi sey yapmadim yani dogumdan hemen sonra verdim
Aminenur123 petitonunannesii nasıl veriyorsunuz imreniyorum valla aldığım kilodan 8 kilo gitti öylece kaldım doğum yapalı 2 ay oldu
Busra2326 ElizanNisa ben 20 kilo almıştım, normal doğum ile 10 kilosu gitti, şuan hiiç kadmıyorum elbet zayıflarım ♥️
Yarenkeles Gebelikte 73 kiloydum 15 kilo verdim 40 günde günde 3 litre su bitiyordum ve bol bol emziriyordum. Şuan 2 ay oldu ve 50 kiloyum normal 45 kilo ile gebe kaldım ElizanNisa
Terazianne06 Yarenkeles beslenmen nasıl peki ? Bende doğum kilom başlangıç kilom seninle aynı . 40 gün gitti 10 kilosu sonra durdu bir gram dahi gitmiyor
1Mother1Boy ElizanNisa Bol bol yürüyüş ve su tüketim 2 hafta da puff uçtu kilolar. Suan kilo almaya çalışıyorum.
Ferisss ElizanNisa eğer bir sıkıntı yoksa emzirmek bol su içmek karbonhidratlı yiyecekler avut cubur tatlı tüketmemek v.b ben 60 ile hamile kaldım 86 kilo ile doğuma girdim sezeryanla doğum yaptım 3 ay sonra 72 kiloydum öyle uzun bi süre kaldı çünkü pek dikkat etmedim emziriyorum diye aşırıda yemedim 2 aydır emziren anne diyeti yapıyorum 58 kiloyum bebeğim 9 aylık ilk aylarda stres gerginlik paniğe gerek yok isteyince oluyor 😊👍🏻😍
Aylinnn35 Ferisss şu emziren anne diyetini biraz açsanız? Hatta varsa diyet listenizi paylaşır msnz bize bi örnek olsun?