Alygkc Kızım iki gün sonra tam 9 aylık olacak Allah’ın izniyle. Merak ediyorum bu ay neler yapıyorlar söyledikleri kelimeler var mı varsa neler ? Emekliyorlar mı sıralıyorlar mı yürüyorlar mı neler yapıyorlar 😀🎈♥️
Nisan12 Alygkc Benim kızımda 2 gün önce 9 aylık oldu emekliyor koltuktan tutunup yan yan adımlıyor mama meme anne baba dede bay bay diyor gel gel yapıyor alkış yapıyor 🥰 sağlıcakla büyüsün bebişler
Tugcee11 Alygkc emeklemeye az da olsa gayret etmeye başladı bi yerlerden tutunup ayağa kalkıyor alkış yapıyor kapı gıcırtısına oynuyor 😂 baba dede mamma dıgıl dıgıl galli galli diyo bebekce 😂 gel gel yapıyor bay bay yapıp baybay diyor öpücük atıyor öpüyorr😍
Glsm11 Alygkc benim oğlum da 9 ay 15 günlük galiba en güzel ayı şuana kadar emeklemeye basladı öpücük atmayı ögrendi alkış ve bay bay yapıyor ayaga kalkmaya basladı tutunarak ve sürekli merakli heryeri karsıtırmak istıyor. Anne baba dede meme mama diyo🙏
Elanur 9 ay 12 günlük , ayağa kalkıp bir adım atıp düşüyor. Adde (anne)bubba(baba) abba(abla) birde deel del(gel gel) diyor. Perdelerin arkasından ce’e yapıyor 😍
Elanur Alygkc Babayı geçen ay söylemeye başladı anneyi ablayı gel gel i ise 9.aya girerken söyledi. Sabah adde del del dedi hala kulaklarımda yankılanıyor 😂
Mavielif 10 aya bir gün kala 😃 bi aydır koltuklardan sıralıyor bugün akşam bikaç adım atarak geldi bana yürüyerek 😁tek kelimesi bubaa 😃
green_love1 Bir ara annii ve baba diyordu ama bayadir söylemiyor unuttu sanırım 😀 oldukca yaramaz hale geldik heryeri karıştırma olayı başladı bulduğu herşeyi ağzına atıyor hâlâ 😹
Vuslat23 Koltukta yan yan gudıyor, emeklemeyı sevmıyor, dedde babba bababa, gool top gösterdık çok gooo dıyo:) bazen hadi duyor:) 9 ay 3 gunluk, 4 diişi var, mama sandalyesıne mınık ekmk byskuvı koyuyorum alup yıyor