Uykusuzbebe Birde hamilelik sonrasında kullanılan vitaminler var emzirme sürecinde kullanılması gerekiyor onu kullanıyorum hem bebekte bizden aldıgı için onun değerleride yükseliyor pragnecare
Buse60 Deletedmom636262 bende yeni biseye başladım bakalm inşallah yarar yoksa aklımda bulunsun ise yarıyor mu
Uykusuzbebe Smyy61 hayır hayır kesinlikle yapmıyor günde 5 tane vitamin içiyorum çok faydasını gördüm
covirgin Ahmetinannesi668 hafta 3-4 kez ne zaman duş alacaksam o gün sürüyorum. Sprey şişesi varsa evinde ona doldurabilirsin sürülmesi daha kolay oluyor diplerine özellikle sür faydasını eminim göreceksin😊
covirgin Smyy61 ben yarı yarıya kullanmıştım canım zeytinyağının saf olmasına dikkat et ilk yıkamadan etkisini göreceksin
Smyy61 covirgin kalktm smdi hazrladm yarı yarıya baslıym insallah bendede işe yarar sana çok dua ederim♥️
covirgin Smyy61 yarar canım benimde avuç avuç dökülüyordu çok şükür durdu dökülmesi etkisini görürsün inşallah ❤️🙏
Katun Smyy61 doğum yaptım ama hiç saçım dökülmüyor diye düşünürken bebeğim 4 aylık olduktam sonra resmen akmaya başladı saçım😒ben vitamine başladım canım 2 gün oldu etkisini görürsem yazarım
Smyy61 Katun bende aynı hatta o kadr gürlesmiştiki sacım masallah diyodum ki 8. Ayda inanılmaz derecede dökülmeye basladı
Katun Smyy61 evet benim saçım hem uzun hem gürdü ama resmen gürlüğü gitti çok seyreldi inşallah düzeliriz🥴
Melekce Smyy61 tarak vurmaya korkuyorum avuç avuç geliyor resmen ne yapicam hiçbir fikrim yok 🥺 saçsız kalcam az kaldı
Elif-Liya Smyy61 kızımda hamileyken başladı saçlarım dökülmeye bir ara kel kalicam dedim saçımda saçlar kalmicak dedim ama. Şuan iki aydır şükür bıttım şampuanı aldım kullanıyorum hem saçlarım canlandı yeniden çıkmaya başladı hemde dökülme durdu tavsiye ederim