sevimlianneee Kızlar lütfen yardım edin başına gelen var mı hiç kızım 24 saat tir hiç idrarını yapmadı. Şu an hasta grip ilaç kullanıyoruz onunla Bi ilgisi olabilir mi neden yapmıyor sizce geceleri hiç uyuyamıyor buna bağlı olabilir mi ☹️
Tospikto sevimlianneee vajina kisminda kapalilik olabilir mi eger tam kapandiysa cisini yapamaz cunku
Cicegi_brn sevimlianneee hangi sehirdesiniz arastirma yada devlet hastanesinin acile gidin cocuk acile yönlendirirler hem içiniz rahatlar
Alminazli Hemen doktora götürün cok uzun süre enfeksiyon olup yanma oldugu icin yapmak istemio olabilir
Tospikto sevimlianneee bizde oldu iki kere actirdik canim tam kapanmadan. Cisini yaptigi yere bak orasinin delik acik olmasi lazim. Yada internetten bak canim daha iyi anlarsin kiz bebeklerde vajina yapisikligi yazarsan cikar.
Tospikto sevimlianneee doktor ilkinde az sakinlesitirici verip acti ikincisinde kendi acti ama uyusturucu kremleri falan var cnm sen yada ben yapamayiz
Tospikto sevimlianneee bu arada canim boyle bir sıkintınız olursa insalllah olmazda 🙏🏻 Cocuk doktoru degil cocuk cerrahisi yapiyor bu islemi bilginiz olsun
Tospikto sevimlianneee idrar yapmamasinda sknti olmadi canim ben hep baktim cunku doktorumuz kapanma var biraz dikkat et tam kapanmadan islemj yaptir dedi. Ben her altini aldigimda bakiyordum zaten kapanma gitgide fazlalasti az biraz aciklik kalinca gittik hemen.