Uygurelif Sevgili anneler bebeğim 7 buçuk aylık ve ek gıda dönemine başladım başlayalı 1.kere bile katı kaka görmedim ve hep ishal. Hiç bisey veremez oldum anne sütünden başka ve ishali de düzelmedi. Sizler neler yaptınız bebeğimin krampları oluyor sürekli uyanıyor. gece beslenmesi bitti 3 haftadır yok. Istah kesildi. Ishal 3 haftadır devam ediyor . Başına gelenler neler yapti beni bi bilgilendirecek babayiğit var mı bu durumla basa çıkmış bir anne .
Berii Uygurelif oğlum alerjik bi bebekti ek gıdaya kadar hep sulu kaka yapardı, patates püresi vermeye başlayınca toparlamıştı, irmikli, pirinçli, Bulgurlu sebze çorbaları vermeye başladıkça toparlar inşallah katılaşır
Uygurelif Berii 1 hafta boyunca patates püresi ve muz verdim o bile katı kaka yapmasına sebep olmadi ya..
Berii Uygurelif Allah Allah acaba patates ve muza da mı alerjisi var bir doktora görünmesinden fayda var sanırım altında yatan başka birşey de olabilir 🤔 biZim de dağa taşa alerjimiz vardı desem yeridir ben kendim emzirdiğim zaman patates yediğim gün bile kakasında noktasal kan görürdüm et süt yumurta tavuk domates çerez patates ıspanak bunlar hep alerjikti sağlam diyet yapmıştım 🤦🏼♀️