Simaymavi Allah’ını seven bana yöntem söylesin 17 aylık kızım gece 142627 kere kalkıyor çalışıyorum çok yoruldum artik
Limonlusu Simaymavi artık sınır koyabilirsiniz bu sizin bağınızı zedelemez. Çocuğunuzla konuşun. Bak artık gece olmuş Gündüz olunca Emeceğiz sabah olana kadar memeler süt üretemeyecekler. İlk 3 gün gece uyanacak ağlayacak sürekli aynı şeyi tekrar edin. Odaları gezin su için yayın. 4.gün azalacak uyanması 1 hafta sonra hiç kalkmayacak.
Ezgi53 Simaymavi memede uyuyor büyük ihtimalle önce kendi başına uyumayı öğrenmesi gerek annesi uyku eğitimi verin derim ben.
Ozgdfn Simaymavi 13 aylik benim kızımda 6477584 kere kalkiyo ağlicam artık yarım saatte bir kalkıyor napcam bilmiyorum. Bir iki kez beslenmeyi keseyim dedim çok ağladı açıkçası gecede ugrascak gücüm kalmiyor 😭
Eternalove Simaymavi benim bebeğimde 15 aylık , oda aynı şekilde. Doktor kontrolü vardı bugün, 18 aya kadar bekleyin ona anlatın dedi anca o şekilde kesebilirsiniz dedi. Bu aylarda pek anlamayabilirler dedi
Simaymavi Limonlusu odadan çıkarmayın diyolar ya çıkarayım mi ,şu abda ayağında inat etmiş sürekli istiyo biliyorum verdiğim anda uyuyacak ama vermek istemiyorum artik
Limonlusu Simaymavi tabi ki de çıkın ışık açmadan gezin durun biz bütün pencerelerden bakardık kedi köpek kovalardık uyuyakalırdı en son 😊
Limonlusu Simaymavi bir de gece uykusuna meme ile geçiyorsa yavrum bak şimdi em bütün sütler bitecek gece uyanıp meme istemek yok. Şimdi içip bitireceksin ve sabah olana kadar süt üretmeyecekmiş memeler. Deyip sürekli işleyin.
Simaymavi Ezgi53 ya nette bir sürü uyku eğitimi veren sayfa var açıkçası kendime güvenmiyorum ,hangisine güvenip doğru yolu seçip başlayacak bilmiyorum
Simaymavi Limonlusu sürekli söylüyorum uyudu ninni yaptı ama gece artık takarım kalmıyor ve pes ediyorum
Guner Eternalove benimki de 15 aylık 2 gündür cebelleşiyoruz bizde benim kızım hiç uyumuyo asla ve asla annem artık üzülüyorum perişan oldunuz kes memeden dedi gerçekten hiç uyumuyorum inan bi tane diş jeli var ben de onu sürüyorum 2 gündür hem gündüz emmesini kısıtladım hem de dün gece 2. Gecemizdi hiç istemedi
Simaymavi Eternalove normalde en geç 12 aylık kesin diyorlar hem büyüme hormonu açısından hemde uyku kalitesi acisindan
Ezgi53 Simaymavi Tek başınıza bu işe kalkışmanızı tavsiye etmem. Bir uzman ile çalışmanız en iyisi olur imkanınız var ise. Instagram’da melodiuyku var tavsiye ederim.
Guner Simaymavi benim kızda aynı valla ben kesmeye çalılıyorum şu an diş jelinin tadından nefret ediyo onu sürüyorum istediğinde sora da artık meme pis olmuş diyorum görünce direk istemiyor kötülemeyin tiksindirmeyin diyolar ama yapcak bişey yok akıl sağlığımdan olucam isterseniz deneyin şimdi hiç bişi demeden sürüp ağzına uzatıyorum isteyince ucunda görünce ı ıhh diyo almıyo dün gece hiç istemedi bakalım yeni başladık zaten daha
Simaymavi Guner İnanir misiniz bende kahve sürdüm bı iki yemedi baktı ki her seferinde öyle aldı agziina yemeye devam ettik ben şok
Guner Simaymavi ben sirke sürdüm sarı sabır sürdüm tuz sürdüm bana mısın demedi aynen devam etti bu çok iyi ya istemiyo bundan sonra baya nefret etti tadından galiba:)