Canselaltnts Kızlar gündüzleri bebek arabasında pısette uyuyor bebeğim beşikte ağlıyor zor uyuyor gece beşiğe alıyorum ama bu pusetten vazgeçiremedim 5 aylık olduk. Benim gibi olan var mı nasıl vazgeçirdiniz bide söyler misiniz
Banu- Canselaltnts omurga sağlığı için çok yanlış mevtanın ne edin yatağa alıştırın. Bebekler düz yumuşak olmayan yatakta yatmalı. Çok gecikmişsiniz. Belki uyumuyor diye yaptınız ama biraz araştırırsanız hak verirsiniz.
sademinannesi Canselaltnts benim kızımda ilk 3 ay o şekilde uyuyordu pusette uyutup yatağına yatırıyordum en sonunda puset küçük gelince normal arabanın kendi aparatını takıp yatar pozisyonda gezdirerek uyumaya başladı ama şuan tamamen kendi yatağımızda emzirerek uyutuyorum unuttu arabayı
GoktugUstaoglu Canselaltnts benimki de 2.ayın sonuna kadar pusette uyuyordu geceleri de pusetle yatağına koyuyordum ama ilerde alışmasın diye bir gece yatağına yatırdım ağladı zırladı çok uyandı ama inat ettim gündüzleri de beşiğe zorladım şimdi alıştı.
Banu- Canselaltnts valla yatağına yatırın ağlarsa kucağa alın. sakinleşince yatağına koyun. günlerce sürse de bir gün alışacak. en fazla 1 hafta içinde alışır. deneyin sonucu göreceksiniz kararlı olun ama.