Syldzn1 Oyun halısı kaç aylıkken alınmalı acaba ? Yada siz kaç aylıkken aldınız bebeğim şuan 47 günlük çok hareketleri elleri ayakları. Alsam dikkatini çeker mi acaba müzikli olanından almayı düşünüyorum 😊
Deletedmom_61 Syldzn1 ben 2 aylıkken aldım oyuncakları harkeet ettikçe bakıyor heycanlaniyor ama elini uzatma falan yok en az 45 dk oyalandi sonra sıkıldı 3 aylıkken daha çok dikkatlerini cekermis
Ttugbaa Syldzn1 sen al arada koy canım dikkatini yinede çekiyo 3 aylıkken ve ilerleyen zamanlarda çığlıklar eşliğinde keyfini sürüyo 🤣
Mericcc Syldzn1 alın bence o renkler resimler dikkatlerini çok çekiyor. Asılı olan şeylere bakıyorlar zamanla da kendi uzanicak ve yüzüstü çalışmada da işe yarıyor. Ben 5 aya kadar çok kullandım dönmeye başlayınca sığmaz oldu oyun halisina 😂
Pankek Syldzn1 Neredeyse 2 aylık olmuş alıp başlayabilirsiniz. Siyah beyaz kitap veya kartları da gösterebilirsiniz. Biz erken başladık çok faydasını gördüm
Lulemom Syldzn1 2.5 aya kadar anakucağına koydum, sonra baya haraketlenince onda durmak istemedi. Piyanolu oyun halısı almıştım. Ona geçtik, şuan 5 aylık hala onda vakit geçiriyor.
Syldzn1 Lulemom evet ana kucağındaki oyuncaklara baya bakıyor artık dikkatini çekmeye başladı. Oyun halısını bende piyanolu düşünüyorumm. Teşekkür ederim 😊
duyguluanne Syldzn1 iki aylıkken oyun halısına koydum müziklilerden almıştım sabahları kahve içtiysem onun sayesinde 😂 7 aylık olacak hala oynuyor iyi ekmeğini yedim ☺️