iremm09 Bebeğim 3aylık anakucağında sallayarak uyutuyorum hemen gözlerini kapatıyor ama derin uykuya geçemiyor sürekli hareket halinde kundak yapıyorum bu sefer kafasını sallıyor sürekli böyleyiz😣
Pingca iremm09 benimde kızım 1 ay 20 günlük vallahi aynısı tilki uykusu gibi salla salla 1 saatte uyuyor 5 10 dk sonra gözleri faltaşı gibi
Gamze00777 iremm09 6 aylık kızım inanır mısın gece sürekli hareket etmesinden ayaklarını yere vurmasından asla uyuyamıyorum. Beşiği büyük bayağı içinde tur atıyor sabaha kadar.
Serenaycaner Bizimde öyleydi ama kundak çözüm olmuştu yarım kundak yapıyorduk duruyordu başkada bilgim yok ama geçicek hepsi
Tugbapoyraz iremm09 valla benim çocuk enerji içecegi iciyo gizli gizli başka açıklaması yok bi ucmadigi eksik dönüyo emekliyo ebe bugün zor yaptı aşıyı eşimle ikimiz tuttuk yay gibi ok gibi🤣🤣🤣🤣
Buketpoyraz iremm09 salla dur tekniğini kullan , biz öyle yavaş yavaş bırakıyoruz . Birazcık sallıyorum mayısınca duruyorum kıpırdarsa yüne azıcık sallıyorum mayışıyor duruyorum öyle öyle devam et gittikçe azalt sallamayı unutur gider 😂
Tugbapoyraz Tugbapoyraz uyutmaya çalışırken de aynı dönüyo ben ceviriyorum uyuyana kadar yüz Üstü yatmayı istemiyo ama hep o pozisyona dönüyo 🤪🤪🤪🤪