Selnyel Merhaba bizim doktorumuz menenjit aşılarını bexsero ve nimenrix beraber vurdurmayı önerdi 3 5 14 aylık olarak size nasıl önerdi. 2 aşıyıda aynı anda vurduran var mı. Biz birinci dozlarımızı olduk bexsero ve nimenrix te
Deletedmom_14 Selnyel merhaba bizim de aynı anda oldu. 5-7 ve 13. Ay olarak planlamıştı, son dozumuz kaldı.
tekboynuzluat Selnyel kızım daha bugün oldu ilk dozu 14 aylık nimenrix 1 ay sonrada bexsero olucak 2 doz 1 ay arayla
yakamoz_ Selnyel merhaba. Biz 4 ve 6. Aylarda olduk.bexsero ateş yapar demişti doktorumuz. İlkinde ateş oldu. Ama ikinci seferinde hiç olmadı şükür
Selnyel Deletedmom_14 teşekkür ederim sorun olmaz ozaman aynı anda olması sadece ağır gelebilir diye bazı doktorlar aynı anda önermiyor sanırım
MSU2021 Deletedmom_14 bize de 5 7 14 olarwk yapacak asiyi doktor. Suan 3 aylik ancak 5 ve 7 de bexsero 14 de nimenrix asisi olarak anlamistim ben. Tam olarak nasil oluyor. 5.ayda 2 asi hem bexsero hem nimenrix mi? 7 ve 14 d3 ne olacak
Deletedmom_14 Selnyel evet ben de burda okumuştum önermiyolar diye ama biz olduk. Bexsero ateş yapıyo, kızım gece ateşlendi gerçi 6. Ay aşısı hariç her aşıda ateşi olmuştu. Calpol verip ıslak bez uygulayarak düşürdüm. Ertesi güne bişey kalmıyo.
Selnyel Deletedmom_14 evet öyle oluyor ağır gelir diye muhtemelen önermiyorlar zaten tek doz olsa bile ateş yapabiliyor dedi bizim doktorumuz ikisi birden olsada sorun olmaz gene ateş yapar yani
Selnyel MSU2021 şöyle oluyor sanırım bize de 3 5 14 ay olarak plandı doktorumuz 3 aylıkken nimenrix ve bexsero beraber oldu smdi 5 aylık bence gene nimenrix ve bexsero olur son doz da aynı şekil bence 14 aylıkken ikisi aynı anda toplamda 2+1 2+1 toplam 6 doz
Deletedmom_14 MSU2021 siz yine doktorunuza sorun çünkü her doktor farklı planlama yapıyo. Kimisi 3 doz bexsero 1 doz nimenrix yapıyo, kimisi de bizimki gibi 3 doz bexsero 3 doz nimenrix yapıyo. Farklı grup aşılar bu ikisi.
Selnyel yakamoz_ evet değişiyor sanırım bazen ateş yapıyor bazen yapmıyor bide bebekten bebeğe de değişiyor