Mother_ Basına gelen oldu mu kıpkırmızı çocuğumun vücudu kabarık kaşıniyo doktora götürdüm ürtiker dedi alerji gibi . Neyden oldu niye oldu bilmiyoz. Nasıl geçer bu kaç günde geçer
Deletedmom484545 Mother_ bizimki 5 ayda geçti sobalı evde oturdugumuz için olmustu ne krem sürersen sür geçmiypr sıcakla soğukla alakalı ılık olacak ortam
Tazeanneee0 Mother_ amcamın kızı oldu lise 3 ne kremler ne doktorlar ne diyetler ne okumalar geçmedi. Neden olduğu belli değil vücudu kızarıyor bazen yüzü şişiyor. Bazen nefesi daralıyor. Çoğu şeyi yemiyor.
Wolverine Mother_ kurdeşen bir çok sebepten olabilir, alerjik veya soğuk sıcaktan bile olabilir. Ben geçen ay yaşadım. Kortizon ve alerji haplariyla tedavi gördüm. Kaç aylık bebeğin?
Wolverine Mother_ Melisa çayı içir canım bir de enginar yaprağı bulursan kaynat onu içir. Aktarlarda bulabilirsin
Danerys Ben küçükken ağız diye ineğin ilk sütü var. Gittiğimiz yerde şifa içir demişler bana içince ürtiker olmuşum. Kortizon verdiler onla geçti. Kalıcı değil ama merak etmeyin şuan iyiyim çok şükür