Mommyishome Kızım bazı şeyleri hiç unutmuyor. Mesela annemin bir halısında yanık var, gelip gidip o yanığı gösteriyor. Sehpasında bi aşınmış yer var onu ordan kaldıralım diye tutturuyor. Sonunda vazgeçiyor olmayacağını anlatınca ama her seferinde tekrar başa sarıyor. Halı kıvrıksa o halıyı düzeltmeden ordan geçmiyor. İlla düzeltiyor öyle geçiyor. Şu anda bunlar geldi aklıma sizin bebeleriniz nasıl var mk takıntıları? Bunlar bu dönemlerde olabilen şeyler midir?
Mmeelliikkeee Mommyishome bilemedim ama çok tatlı geldi bana bıdık ♥️ Yalnız yeğenim vardı babaannesi baktı onlara iki yaşa kadar sonra eve dantel koymuş fiskosa falan asla kabullenemedi hep girdiği gibi kaldırıyordu, yer değişen objeyi eski haline getiriyordu çocuk. o geldi aklıma .. bence normal davranışlar gibi
Duyulurum Mommyishome Benim oğlum da 17 aylık ve sizinkine benzer hareketleri var unutmuyor bir türlü bir şeyleri. Annemin buzdolabının üstünde yeğenin fotoğrafı var en son anneme 4 ay önce gittik ama hala onun adı geçince bizim evdeki buzdolabına bakıyor.
Alpler2020 18aylık oğlum yere bişey düşse mutlaka aldırır,birşey dökülse sildirir,eline damlasa asla beklemez sildirir,mesela başını vursa günlerce aynı yeri görünce söyler aklıma gelen bunlar
Mommyishome Alpler2020 Arzuayse Mmeelliikkeee incitanesii Duyulurum teşekkür ederm cevaplarınız için, demekki yaşının gerektirdiği şeyler bunlar. İnsan takıntı gibi olunca bazı şeyler acaba bir sorun olabilir mi diye düşünüyor. Ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi olur diye sordum ben de aslında. Ama demekki tespit edilecek bir şey yok. Bi de bence de çok tatlı oluyor, güldürüyor beni. Benim hiç aklıma bile gelmiyor bazı şeyler o hemen hatırlatıyor komik oluyor 😂😂