Gazel Kızlar yürüteçe koyuyorum öyle ayakta duruyor neden acaba hiç adım atmak istemiyor yürüteçten çıkartıyorum elimle tutup yürütüyorum adım atıyor
Emineg35 Gazel bilgim yok ama alışamamıştır belki yürütece. Acaba içine koyduğunuzda siz alttan ayaklarını çekseniz. Belki anlamamıştır nasıl yapacağını.
melekdag Gazel benim bebeğim de ilk koyduğum da yürümemişti hem keyfi yoktu ondan yürümedi sanırım bilmiyordu da gösterin nasıl olduğunu 4-5 gün sonra hızlı bi şekilde yürümeye başladı yürüteçle
melekdag Gazel acaba nasıl yürüyeceğimi bilmiyor mu yürüteçle . Baya uzun süre olmuş . Keyifli anlarında da aynı mı. Benim bebeğim 8 aylık küçükse belki ondanda olabilir
Gazel asude456 kullanmıyorum çok hantal bir bebek belki biraz hareket eder DİE aldık ama boş . Yiğeni var yaşıtlar ama o çok hareketli eli ayağı oynuyor bizimki çok hareketsiz
Busramaden Gazel yurutec saglıklı bısey degıl bırakın kendı kendıne kesfetmeyı saglasın hıc kullanmadım 10 aylık basladı yurumeye
gocebebirbayan Morusevenanne her anne bebeği için en iyisini bilir. Bindirip bindirmemem sizi ilgilendirmez. Bebeğim 11 aylık yürüyor