Suzi-12 valla kuaförde saçlarıma bakım yaptırmam lazım birde eşimle başbaşa bir gün geçirmeye ama çocuklar sürekli hasta evden çıkamıyorum bile 😏
Solocann kuaföre üşengeçliğimdeb gidemez oldum çünkü hergün cok yorgunum 🤣
Suzi-12 Kafa dinlemeye ,yalnız kalmaya ve güzellik uykusuna 🥱
Deletedmom636262 kafa dinlemek ahhh şöyle loş bir ışıkta oturup saatlerce etrafa boş boş bakabilirim 🤦🏻♀️
Suzi-12 uyku yeterlidir çokta gözüm yok
GulAkkaya ay ne güzel yüzünüz var ,🌹
GulAkkaya aynen aynen, sabah dinlenmiş uykumu almış şekilde uyansam kafi
GulAkkaya al bendende o kadar walla 😂
Suzi-12 totomu devirip hiç bi şey düşünmeden yatmaya 😁
nerit-s ah kesinlikle yapabilceklerimin arasında buda olmalı 🤣
Suzi-12 En en en çok kabeye gitmek istiyorum Allah’ım bir gün nasip etsin inşallah çocuklarlada olur hiç farketmez gideyimde 🙏🌹🕋🕋
Balkizlarim inşallah en başta sana sonra tüm isteyenlere nasip olsun
Balkizlarim İns nasip eder rabbim cnm bn 13 yasinda gittim gordum boyle bi guzellik yok anlatilmaz yasanr kesinlikle tekrar esimle cocuklarimla dunya gozuyle gostersin ins rabbim
Balkizlarim Allah nasib etsin inşallah anneminde en cok istedigi şey gitmek isteyen herkese nasib olsun🤲
Suzi-12 İstediğim her şeyi yapabiliyorum sadece eşimle baş başa dışarıya çıkmayı özledim 😀
NukleerBaslikliKiz eşimi hesaba bile katmamışım çünkü o kadar kendime ihyacım var ki sonra sıra onada gelir elbet 😅
NukleerBaslikliKiz aynen
Suzi-12 uyumaya
Suzi-12 valla çok şey istemem kahvemi içerken ogluşum uyanmasın yeter😅 sıcak duşumu rahat rahat alıyorım bebeyi babaya verip. 11.5 aylık
Han30 tamda o kahve yudumlanırlenn uyanıyor minnoşlar 😅
Han30 He ya tam yatıyor haydi çayı kahveyi içeyim derken hop kıvranıyor soğuk çay ve kahve içmeyi öğrendim
Suzi-12 masaja uzun bi duşa kuaföre gitmeye alışveriş yapmaya veee en önemlisi oğlum uyuduktan sonra eşimle oturup kahve içmeye 🤭 Eşim askeri personel görevde 😞
Suzi-12 Biri yemek yapsın bana yeter ya
Deletedmom8453 🤣🤣🤣herseye varim bende yemeğe yokum yaaaa
Deletedmom8453 Kesinlikle ya hatta eşime diyorum yemekhaneye üye olalım diye 😅
Suzi-12 şuan hastayım bir kase çorbaya ihtiyacım var 🥺
mucizem3006 çok geçmiş olsun 🙏🙏💕
mucizem3006 gecmis olsun nerde yaşıyosun
mucizem3006 Nerde yaşıyorsunuz çok geçmiş olsun
Suzi-12 paraya
Deletedmom484545 hepimizinnnnn 🤦🏻♀️
Deletedmom484545 ahh çokça olsa şu an ihtiyacım olan herşeyi bi çırpıda hallediverirdim ☺️
Suzi-12 huzura
Suzi-12 kulaklık 🎧 takılı istediğim müzik 😣ah ne hoş
Tosbik1406 teşekkür ederim ♥️♥️♥️ utandırdınıızzz😁
Suzi-12 Bir gün adam akıllı kuaförde ve cilt bakım merkezinden günü geçirmeye 😄
Gryffindor girip hiç çıkmayasım var 🤣