Asya001 Kızlar ben prima primium çare kullanıyorum ama inanılmaz fiyatı arttı bi kaç marka neden sızdırdı böyle prima gibi memnun kaldığınız pişik yapmayan bez markası önerirmisiniz
Oslem33 Asya001 valla aynı durumdayım cok pahalandı dye sleepy aldım bugun geldi kargo bakalm deneyınce yazarım canım
Zelisblt Asya001 şuan canbebe kullanıyorum çok memnunum, ne kadar dolsda hiç taşırmıyor çok beğendim.
Muazselami Asya001 ben slepy bio naturel kullanıyorum çok memnunum gece yatarken değişiyorum sabah alıyorum altını hiç sızdırma falan olmadı bugüne dek
Asya001 Oslem33 keşke slipy almasaydın ben 2 gün önce marketten aldım internetten siparişim gelmedi diye inanılmaz sızdırıyor pişik yapıyor
fatma6840 Aynen 7 aydır prima premium care kullanıyordum. Bu ay yorumlara bakarak e bebek markası baby me aldim. Primaya göre biraz kalın ama koku falan yok. 2 gündür kullaniyorum pişik, sızdırma olmadı şükür. Hem idrar hem kaka da test ettik :)
Littlebird Asya001 molfix bence. Primadan sonra diğer bezler çok kötü geldi bize sleepy hele pişik yaptı, sızdırdı, başımıza gelmeyen kalmadı sleepyden. Molfix denedim sonra en iyisi bu geldi bize
Melek59 Asya001 bende premium care kullanyordum . Prima aktif bebeğe geçtim ondanda memnunum care ye göre fiyati daha uygun ama yine prima
Kayracim Sleepy bırakıp bebem natural aldım beğendim valla normalde akşama hep geçmiş olurdu çişi sleepyde bebeö naturalde olmadı. önlemi de deneme şansım oldu oda güzeldi
Aslimom Asya001 canım ben de 3 ay prima pampers kullandım fiyatından dolayı sleepye geçtim memnunum. Sürekli bezini değiştirmeye rağmen kızım sağolsun kakasını hep beline taşırıyor. Primada da sleepyde de aynı şeyi yaşadım. Bezlere suç bulmadım suç kuzumun totosunda😂
buselidunya Asya001 Ben şu an Baby Turco kullanıyorum yumuşacık, şu ana kadar pişik de yapmadı çok memnunum 🤌🏻
biranne_ Asya001 molfix bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım ☺️ Oğlumda molfixle büyüttüm ☺️
Esra5800 Prima Premium Care kullanıyordum baby turbo aldım 30 tane güzel daha bitmedi birde sleepy bio istedim bakalım o nasıl ama baby turboda iyi yani ama bisey diyim Prima Premium Care hiç biri kiyaslanamaz