Samett95 RubarTaha Zikkimin kokunu yesin. Kendime bi makarna yaparim guya bugun evlilik yilin ama kavgali oldumuz icin hicbisey yapmicam
RubarTaha meraklibiranne keşke bende gidebilsem ya ben anneme uzağım başka şehirdeyim afiyet olsun iyiki anneler var ❣🙏
Madamemom Samett95 yaaaa aynı kendimi gördüm menüsü sinirli olunca zıkkımın kökü menüsü çok tatlısınız 😂😂😂
Mom54554 RubarTaha işkembe çorbası var , yanına ne yapsam acaba . Yaa pratik bir şey olsun istiyorum 😶
yaramaz_bocegim RubarTaha uyduruk bir yemeğim var kuru patlıcan biber et bulgur falan karıştırıp yaptım ama beğenilmedi 😅 balık yemeye götürmeye ikna etmeye çalışıyorum 😁
RubarTaha Cheddar ellerine saglik Rabbım başımızdan eksik etmesin Annelerimizi selam söyleyin ellerinden öpüyorum 😘😘
Leylaa_ RubarTaha Yemeksepeti.com 😂😂 bu gün halsizlik var bi şey yapmak istemiyorum dışarıdan kuşbaşı veya Adana söyleriz diye düşünüyorum
koalaninannesii Ertugrulnannesiii niye yuvarlak borcamda yapınca yuvarlanıyor tutamıyonmu kıııı 😁 yapıyor arkadaşım yap gitsin