Tosbik_berram kirmizibasliklikiz_ ayy bende de o sorun hamileyken olmustu çamaşırlarımdan nefret etmiştim, neysek geçti 🤣
kirmizibasliklikiz_ Tosbik_berram ay hamileyken sabundan bile nefret ediyordum elimi yikamak istemiyordum ne sacma seyler ya 😂
Deletedmom484545 Asilahmet çamasır makineni temizle canım ondan olabilir artık kokmuyosa camasır makinenden kaynaklıdır
kirmizibasliklikiz_ Tosbik_berram haha sen bensin bence 😁 benimde bulaniyordu diyordum yanlis anlama bak başkalarında da oluyormus ama benim midemi bulandiriyorsun 😂
Tosbik_berram kirmizibasliklikiz_ Kesinlikle 🤣 şey diyorum 1.sinde böyle oldu acaba 2. Cocukda da böyle olur mu
kirmizibasliklikiz_ Tosbik_berram bak bu konuda ayrildik benimkiler ikiz buyuk konusmayayim ama artik dusunmuyorum 😂
Tosbik_berram kirmizibasliklikiz_ Yaa allah bağışlasın. Bende düşünmüyorum spiral takdırdım hatta ama 10 gün gecikme oldu çok korkuyorum ama bir yandan da diyorum ki acaba spiralden dolayı düzensizliğim mi olduu 😖😖
TheLatte Asilahmet benim makinemde öyle bayadır . Yumoşlarin hepsini denedim ama asla koku kalmiyo . Ve renklilerimde kötü bi koku oluyo . İcini dışını heryerini temizliyorum alt haznesi deterjan haznesi heryeri temiz olmasina rağmen öyle oluyo .
Kuzeyyyyy Asilahmet Alalh alalh gerci benim ablamda hangu yumusaticiyi kullanirsa kullansin miss gibi kokuyor benimki onun camasirlari gibiolmuyor canim ya