Annezey Sevgili anneler bebeğiniz doğduğunda gelen misafirlere vermek için ne yaptırdınız. Benim eşim düşünmüş benim de çok hoşuma gitmişti. İlk ben paylaşayım. Bebeği olacaklara da öneri olur belki :)
Snowglobe Annezey resmi göremiyorum ama bi şey yaptırmadım yapana saygım var ama bana gereksiz geliyo. 😊
BugsBunnyy Annezey resim yok ama bir sey dagitmadim ben dogum yapiyorum diye neden hediye dagitayim hic anlamlandiramadigim bir sey .dagitanlarinkide genelde ariya gidiyor
Senemmm11 Annezey fidan fikri harika çok güzel düşünülmüş hele ki şu zamanda ama misafirleriniz gerçekten bu fidanı dikecek mi 🙄
Annezey @BugsBunnyy evet kalıcı birşey olmalı :) Bence bebeğimize ilerde anlatacağımız ya da saklayıp verebileceğimiz güzel bir anı.
BugsBunnyy Annezey isim yazili olan seyler bana mantikli gelmiyor bnm cocugumun adi yazili seyi ne yapsinlar ama sizin hediyenizi gordum anlamli güzel bir de bebek tulugu dagitmisti bir arkadasim o da kullanilan her eve ihtiyac mantikli seyler guzel olur elbet
Annezey @Senemmm11 aslında gelen her misafire vermedik. Yakın çevreye sadece. Çoğu fidanı diktikten sonra fotoğraf attı :)