Kinginthenorth Anneler merhaba Bebeğim 1 yaşında bugün biraz ateşi ve huysuzluğu var. Koltuk altı en yüksek 37.8 ölçtü. Bir de gün içinde 2-3 kere kaka yapıyor ama ishal gibi değil. Diş belirtisi mi acaba?
birtutamsac Kinginthenorth ben artık çıkan ateşe diş demeyeceğimi kızım 6. hastalık geçirerek anladım. Takip edin yükselmesin
Ayseege6156 Kinginthenorth ateşi çıkmaya meyilli diyelim biz ona evet canım diş olabilir çok geçmiş olsun
NilMomm Kinginthenorth bende Yüksek ateşten dün götürdüm. 1-2 gün diştir diye düşündük ama diş ateşi uzun sürmezmiş. Kulağında enfeksiyon çıktı
Kinginthenorth NilMomm geçmiş olsun size de 🙏🏻 Devam edersenhafif ateş hali doktora gideceğiz en iyisi.
NilMomm Kinginthenorth evet uzun süreli olursa gidin çünkü çokta salgın var çocuklarda korkuyor insan. Allah hepsine şifa versin. Onlara bir şey olmasın 😔🤲🌸
BugsBunnyy Kinginthenorth hicbir zaman atese disten demedim 2 cocuk buyuttum ates cikmissa mutlaka bir nedeni oluyor disin etkisi varsa bile bagisiklik o donemlerde dustugu icin ayni zamanda viral ya da mikrobik bir enfeksiyon gecirebiliyorlar
Kinginthenorth BugsBunnyy bizim de şimdiye kadar diş hiç ateş yapmadı ama bir anda ateş hafif yükselince diş mi acaba diye düşündüm. Devam ederse doktora gideceğim.
Ozgeruya BugsBunnyy aynen bizimde öyle ateş oldugu zaman hic diş demedim heo ya bogaz ya kulak engeksiyonu olduk
Aalya Kinginthenorth 3 gün boyunca ateşi 38i geçmedi ama eşim covit bize de bulaştı sanırım ayrı odalara geçtik ama gene de kızım hasta oldu 😓 şükür geçti .sarımsaklı zeytınyag yaptım sürekli birkaç kez de calpol verdım 😮💨 yani dişte olabilir hasta da…