Asyatosumunannesiyim Deletedmom_21 bende o şekilde düşündüm kaybolup gidecek bir de arkadaşımın biriyle aynı apartmanda oturuyoruz apartmanda ki diğer ablalar geldiğinde vermemiştim akrabalar için diye ondan dolayı vermemek daha mantıklı bence
Asyatosumunannesiyim Leylus sınırlı sayıda evet kızımın ismi yazan bir açacak böreği cidden bende düşündüm değerlendiriyorum onu da🥳🥳
Leylus Asyatosumunannesiyim ay bi önceki yorumu saçma sapan yazmışım ama 3 nokta çıkmıyor düzeltemedim kusuruma bakmayın 😥
Asyatosumunannesiyim Brcklc börek değerlendireceğim 🙏🏻 İlk kez taze fasülye salatası duydum bizim burada kimse de görüp duymamıştım 🙏🏻
Asyatosumunannesiyim luppoyanak böreği de değerindiriyorum hemen şalgamlı bulgur salatasında bakayım duydum ama denememiştim
Asyatosumunannesiyim TheBaby tamamdır zaten börek ya da poğaça değerlendiriyordum ama börek yapayım demiştim
Asyatosumunannesiyim Semaab sade cevizli kek bir tane yapacağım🥳 börek değerlendiriyorum onu da yapacağım mercimekli köfte bilemedim kızım 5 aylık kek kurabiye börek çiğköfte bunları babamız evdeylen yapacağım için mercimekli köfte geceden olmaz 🤦♀️🤦♀️
Asyatosumunannesiyim balbocegiiii börek yapacağım bir de börek ekleyeyim çiğköfte yapmam da ki sebep arkadaşım çok sever ondan dolayı
Asyatosumunannesiyim avaredolaniyorum kereviz ve tavuk yemem🙏🏻🤦♀️🤦♀️ Ama bu yazdığınız menü de hoş tavuk salatası ve portakallı kereviz hiç denemedim de yemedim de merak etmedim de değil
avaredolaniyorum Asyatosumunannesiyim yaa var ya ben çok severim enfes nefis yemek tariflerinde bar tarifi kerevizin. tavukta yoğurtlu mısırlı turşulu göbek salatalı oluyor gayet leziz🤷🏻♀️
Brcklc @Asyatosumunannesiyim kesinlikle denemenizi tavsiye ederim🙏 ben çok severim mutfağı oyuzden farklı şeyler deniyorum