Son birkaç gündür o kadar çok soru sordum ki bununla alakalı belki bıktınız ama fikir vermek ve fikir almak istiyorum. Kpss onlisanstan giricem hedef 85+ ne gelirse artık bahtıma. Öncelikle çocukla nasıl çalışıyorsun diyenler oğlum aşırı huysuz iki yaş sendromunda uykusuda az. Kesintisiz uyuduğu olmamıştır bugüne kadar. Ben sabah beste kalktım size yemin ederim şuan Türkçe çalıştıgım için Aker kartaldan dinliyorum video ders notunu aldım zaten birsuru soru bankan vardı ordan dinledim ardına test çözdüm. Aşırı uykum geliyor oğlumu şuan ayagimda sallıyorum ama uyumucam bir kahve içip yine test çözümüne gecicem millet böyle kazanıyor arkadaşlar istersek yaparız. Uzun oldu ama kısaca onerilerimi yazicam. Bende şuan Türkçe ve matematik video ders notları var ve Türkçe matematik soru bankaları. Önce konuyu dinliyorum video ders notu önümde zaten videoyla birebir bazen eksik oluyor üstüne not alıyorum. En az üç kaynaktan soru çözümü yapıp dörduncu kaynakla genel tekrar yapıp denemelere geçmeyi planlıyorum. Çok şükür bir,iki kerede kavrayabilen bir insanım ama bu bir zeka sınavı değil çalışmaya bağlı birsuru video dinledim. Kazanan herkes çok çalıştım diyor ben çok zekiyim demiyor çalışan her insan yapar. Onerileriniz varsa alabilirim teşekkürler :)