Betulemre 23 günlüğüz gece uykularımız berbat meselaa gece uyandı tamam, sonra sabah 5 te uyandı ondan sonrası kabus bir saat yarım saat aralıklarla uyandı hep mi böyledir düzelir mi
mcansum Betulemre düxelir cnım bnmde 50günde falan oturdu smdi sdce bi kex uyanır gece 3 4 somra 6 8 9.30 falan biraz pynar bakımır geri emer uyur 12ye yakın bn hc bsy yapmadm 12 13 saat hiç uyumadgnı blirim bende
Balarisio Betulemre ben 2 ay gunde toplasan sadece 2 saat uyuduğumu bilirim.hiç uyumadan 7 gün geçirdiğimi hatırlıyorum.sadece ara ara ayakta 5 dk 10 dk uyuklamisimdir abartmıyorum yani net.simdi 3 aylığız cok sükür uyuyorum.geceleri 2.5 saatte bir uyaniyor sütünü iciyor geri uyuyor.gündüzde uyuyor.uyumasada ana kucagina koyuyorum yada yataga yanima aliyorum o oynarken ben kestiriyorum .düzene giriyor büyüdükçe.
Aden2 Betulemre Bizim de öyle geçti şimdi 49 gunluguz tamam duzeldi derken yine başladı . şimdi de uyurken ellerini kollarını çırpıyor emziğini atıyor sonra email arıyor ağlıyor .
Bebegim_ben Betulemre canm benmki 2 bucuk aylik oldu gece 2 saatte bir uyanıyor tamam ama sabah 5 oldu mu bi açıyor gözleri tamam artk bida uyku yok
elvan8181 Bebeğin erkekse malesef canım gazı vardır muhtemelen 4.ayın sonunda geçtiğinde uyumaya başlamıştık:(
Betulemre Balarisio ayy inşallah bizimde düzene girer ilk dogum yaptıgımda bende 3 gün net uyuyamadim dikişlerim agrıyordu bebek bakıyordum falan
Balannesi Betulemre Günlerce 1 saat uykularla güne devam ettim anlatırken zorlugunu hatırlayamıyorum bile hepsi geçiyor büyüdükçe sadece biraz sabır 🙏🏼❤️
Fatmauslu Betulemre düzelir cnm bizde hiç uyanmazdi iki saat zor uyandirirdim simdi düzene girdi 3 aylık oğlum ins duzelcek dayan annesi
Aayyssnnrr Bizimde gündüz iyi kötü uyuyor 32 günlüğüz ama gece 15 dk yarım saatte bir uyanıyor karnı tok altı temiz gazi da çıkıyor. Ama bazen alttan çıkaracakken gazi çok kasiliyor oda uyanmasına sebep oluyi
Aayyssnnrr Betulemre bizde aldık veriyoruz canım sen ne kullanıyosun bana sağlık ocağında ebe biogaia onerdi
Mineltoygar Gaz sorunu uykusuzluk bebeklerinizde ne zaman başladı , 24 günlüğüz var ama o ladar değil bundan sonra aartar mı diye merak ediyorum
Portakal Betulemre düzelir merak etme 🥰 40ını doldurunca uyurken ışığı kapatıp uyuttum öylelikle gece gündüzü öğrendi 3 saat uyuyo kesintisiz