superannecik ücretli bir aşı olduğu için sağlık ocağı yapmadı özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum yaptıran anneler varsa beni bilgilendirebilir mi ? olumsuz bir şey yaşandı mı ?
lanadelmiyav superannecik hiç olumsuz bir şey yaşamadık, yan etki de yapmadı. Özel hastanede kendi doktoru yaptı
zhrayca2001 superannecik ben yaptırdım olumsuz bişey olmadı sadece ağızdan verildiği için damlatıldıktan sonra 15 dk kadar dik tutarsanız kusmaması açısından aşıyı bize doktorumuz öyle söylemişti daha iyi olur tabi ki 😇 bizimkinin ücretleri diğerlerine göre iyiydi tabi 230 a yeptırdık biz özel bi hastanede
Deletedmom_14 superannecik damla olduğu için biz eczaneden alıp kendimiz evde yapmıştık, hiç bi yan etki olumsuz durum vs. yaşamadık.
Mjd1 Bizde olduk 2 doz bir sorun yasamadık zaten bebeğinizi gözlemleyin olursa hemen doktora danışırsınız inşallah olmaz
BugsBunnyy expelliarmus cok oldu biz yaptirali guncel fiyat bilmiyorum.fakat saglik ocaginda yapildigi zaman sadece asiyi aliyorsunuz neden yaomadilar bilmiyorum rotayi genelde yapıyorlar menenjiti yapmiyorlar genelde