Kızlar bebeğim 5 aylık Cumartesi gününden beri hasta, cumartesi günü öksürüp balgam kusmaya başladı ciğerlerine vurmasın diye hemen doktora götürdüm iburamin zero verdi yarım doz bi kaç gün kullandım ama kullandıkça bebeğim öksürmemeye balgamı kusmama başladı düzeliyo galiba derken hepten tıkanmaya nefes alamamaya başladı salı günü başka doktora götürdüm ve ciğerlerine vurduğunu bronşiolit olduğunu söyledi hemen antibiyotik ve hava tedavisine başladık havayı alınca çocuğum yarım saat balgam kustu ağlamaktan mahvoldu şuan hala evde hava alıyor ve antibiyotik iğne tedavisi alıyor hala nefes tıkanmaları yaşıyor çok zor gerçekten ve ciddi derecede salgın var influenza o yüzden çok dikkat edin bebeklere mümkünse dışarı çıkmayın gerçekten ki biz doğru düzgün dışarı çıkmayız nerden geldi onu bile bilmiyoruz hem babası hem ben 2-3 kez covid testi verdik negatif özellikle küçük bebeği olanlar yanlış mı anlarlar ne düşünürler demeyin bebeğinizi bu halde görmektense küsen küssün evinize misafir kalabalık ortam vs kaçının lütfen