Minkpndam Kızlar kızım memedeyken ağlıyor göğüslerim yumuşak ama kilosu vs normal sizce sütüm mü yok 3 sy 6 günlük bu arada😢 aklımı yicem niye ağlıyor ya memeyi ağzından çıkarıom sıkıyorum süt akıyor
winnie-the-pooh Minkpndam gazdan olacağını sanmıyorum bizimki gazdan deli gibi ağlasa da memeyi verince susuyor kendini öyle sakinleştiriyor çünkü
Hilalpehlevan Minkpndam alerjisi olabilir kakada mukus veya ciltte egzama kızarıklık varsa bir değerlendirin
yenianneadayi2208 Mihrimahim16 Atak dönemi 😑 ben bunu 1 haftadır yaşıyorum içim parçalanıyor resmen , sanki etinden et koparıyorlar.. inş kısa sürer 😞
Bibebisgordumsanki Minkpndam memeye gelir gelmez değilde bi sure sonra agliyosa gazi vardır. Ara verip gaz cikarip devam etmeyi denediniz mi
Bibebisgordumsanki Minkpndam Bir iki dk erken sanki gaz icin. Oglum 2.5 aylik falanken sağlık ocağında emzirme danışmanı ile gorustugumde sütun tazyikli geliyor olabilir demisti. Makas yap demişti memeye bi onu arastirin isterseniz
kskfrd Canim benim de oyle oluyordu kalktim ayakta gezdirerek emzirdim o zaman emiyor. Bazen gazi oluyor bazen atak döneminde oluyor. Hatta sütün tayzikliyse bile oluyor
ayazkus21 Minkpndam aynı sebepten bende mağdurum bebeğim memede iki üç kez çektikten sonra başlıyor ağlamaya. Göğüsler yumuşak ama süt var sıkınca anlamadım gitti . Benimde bebeğim tam 3 aylık sizin bebeğiniz kilosu nedir
Bibebisgordumsanki Minkpndam ondan dolayıdır bence belki artik daha çok rahatsız ediyordur emerken. Makas yapmayı deneyin