Mervee59 Kızlar dün sipariş verdim kapınıza bırakıldı diye bildirim geldi ama kapıya bırakılan sipariş vs yoktu müşteri hizmetleriyle görüştüm size dönüş yapacaklar dedi başına böyle birşey gelen varmı para iade oldu mu yada nasıl bir yol izlediler
Asilbebis Mervee59 bana eksik sipariş gelmişti aradım hesabıma indirim tanımladılar ürünün fiyatı kadar. Başka kapıya mı astılar acaba
YoldasYilmaz Mervee59 benim başıma gelmişti aynısı.Sonra öğrendik ki bina numarası karışmış yan binaya gitmis,bizim değil diyince kadın.Bana teslim edildi diye bildirim gelmişti.musteri hiz.ile görüştüm tekrar gönderdiler siparişi bir kaç saat sonra.
ferlazen Mervee59 bana çok oldu. Yalandan teslim edildi butonu yaptılar ama ürün bana gelmedi şikayet kaydı açın dedım ve ücret iademı ıstedım
Mervee59 Asilbebis Hiç bilmiyorum kapıyı açtım bildirimden sonra yoktu hiçbir şey zil falan da kalmamıştı zaten apartmanın içine Nasıl girecek zili çalmadan ilk defa başıma geldi benimde normalde sürekli Alışveriş yaparım
Asilbebis Mervee59 siz ısrarla arayın biraz üstüne düşerseniz iade yaparlar biz bi mama sipariş etmiştik bozuk çıktı mama kokuyodu eşim sürekli aradı şikayet edicem sizi diye yenisini göndermeyi teklif ettiler kabul etmedik tüketici haklarına şikayet ettiğimizi söyledik bi kaç gün sonra mamanın ücretini yolladılar
Mervee59 YoldasYilmaz teşekkür ederim dünden beri bekliyorum bende aramama rağmen geri dönüş yok hala
Emiryigit Cocugu olmayan komsuma mama getirmislerdi yanlislikla durdu epey evde sonra komsum sora sora bulduki yan apartmana birakacaklarmis