Ayxanimm19 3 aylik bebislerinizin kac defa cisli bezini aliyorsunuz?ne siklikla kaka yapiyorlar?ve ayka kac gram aldilar benim bebegim 600 gram aldi 4 gun kaldi 3 aylik olmasina sizce normalmi?anlamiyorum doyuyormu doymuyormu?
Ahsenimltm Ayxanimm19 3.5 aylik oldu buvun bende doyduğunu yeni anliyorum dilini cikariyor ve kalkmaya calisiyor ama versem yine iciyor yine kalkmaya calisiyor oyle anliyorum😂 ilk iki ay gunde 10-12 bez degistirirdim ama simdi gunduz 4-5 defa degistiriyorum gece değiştirmiyorum. Gecen ay 700 gram aldi ama sanirim bu ay daha az alacak emiyor da ama kilo alimi azaliyor
Eslemtos Biz bugün üç aylık olduk çok şükür 😊 bir kere kaka yapıyor çişli bezini de dört yad beş kere değiştiriyorum toplam altı bez ama bazen on dk bazen yarım saat emdiği oluyor bende bezlerden yada hıçkırıktan anlıyorum doyduğunu😬
Ayxanimm19 Benim oglum 5 gundur kaka yapmiyor 40 cikdan sonra boyle oldu .birde cisli bezleri tam dolumu oluyor?
1-Prensesannesi Bizde dört gün sonra 3aylık oluyoruz bir sefer kaka yapıyor bazende iki sefer beş altıda bez değişiyor ama bazen bezler tam dolmadan alıyorum ben doymasa sürekli mızmızlanır ağlar diye düşünüyorum