fatma6840 Merhabalar yakın bir arkadaşım yaklaşık 8 ay önce ben doğum yaptığımda bebeğime bebek kamerası, anne bebek çantası ve elbise getirdi. Şimdi o dogum yaptı. Hediye önerisi olan var mı? Bebegi erkek
Zebe fatma6840 emzik kullanıyorsa alabilirsiniz, suluk alabilirsiniz ilerde kullanması için veya ek gıdaya hazırlık tabak önlük vs
Snowglobe fatma6840 eğer bütçeniz uygunsa oioi nin kaşık tabak önlük setini alabilirsiniz. O da size biraz bütçe ayırmış gibi duruyo. Ama şuan aşırı pahalı ben 160 TL ye aldım şuan 450 tl olmuş. İndirimli bulursanoz ilerisi için iyi olabilir. Çünkü zaten o şuan en lazım olanları şeyleri almıştır.
TheLittlePoncik fatma6840 ileriki aylarda oynayabileceği eğitici oyuncaklardan alabilirsiniz. Fisher price ın müzikli ışıklı oyuncakları oluyor ya. Oyun halısı yoksa olabilir mesela. Yanına da ekstradan bir kaç parça kıyafet olur.
kaansmom fatma6840 isimli bileklik olabilir , lego duplo alabilirsiniz indirimde şuan , kıyafet alabilirsiniz ilerisi için büyük beden mont veya ayakkabı
fatma6840 Snowglobe benim aklimdada vardı o ama almış onu toplu alışverişte. Bütçe ayırma konusunda haklısınız 500 600 liraya kadar ayırabilirim
fatma6840 Zebe bende şaşırdım duyunca. Hep aklımda o tabak seti ni almak vardı. Indirime denk getirdim aldim deyince hediye fikrim kalmadı benimde
Zebe fatma6840 ya da munchkin’in çok güzel bir suluğu var, bardak gibi, akıtmıyor. 130-200₺ arası bir şey
Brcklc @fatma6840 bence hasır sepetler var kapaklı ondan al içine emzik tutuyorsa isimli emzik askısı bide ay yıl belirten küpler var ahşap ondan alırsın ilk ayakkabısını alabilirsin bı adet kıyafet köy içine bohça gibi güle geçir bence çok şık olur 😊
Tansu67 Kitap almadıysa kitap seti oluşturabilirsiniz, zeka kartları falan bir kutu yapabilirsiniz, eğitici köpekcik alabilirsiniz