tgba-22 İnternetten baktım tabi kötü şeyler diyor bana normal geliyor ama merak ediyorum sizde de var mı bebegim heyecanlandıgında kollarını yukardan asagıya hızlı hızlı kaldırıp indiriyor bacaklarını da oynatıyor ona güldügümde falan sevinme gibi 5.5 aylık
twofruits tgba-22 10 gün sonra 3 ayı dolacak benim bebeğimde öyle heyecanlı diye sesleniyorum hoşuna gidiyor gülmeye çalışıyor hatta 😊
papatyaannee tgba-22 Bu kötü bir şey mi ? Benim kızımda ona konuştuğumda güldüğümde bana o şekilde heyecanlanıyor tepki veriyor
Havvakck tgba-22 5.5 aylıkken normal konuşup mutluluğunu belli edemez zaten ama bebek iki buçuk Yaşına gelmiş çırpınıyosa o zaman sorun aranır
MomKukuleta tgba-22 10. Aydayız hala cırpınıyor🤦🏻♀️😅 arkadasın cocuguda aynı. Doktorumuzda otizmle alakası yok dedi bebeğin sağlıklı dedi. Cokta büyütmemek lazım bazı seyleri sanırm ama anne yüreği işte 😊
tgba-22 twofruits bebeklikten beri böyle heyecanlanınca kollarını oynatır bacaklarnı oynatır cebelleşir mesela üzerine örtü örtelim hemen heyecanlanır normal geliyordu şuraya girip 2 post okudum acaba bu kanat cırpma mı dedm kendimce kafama takıldı
twofruits tgba-22 hareketli olacak demek ki bizimki de üzerini örtmeye gelmez hemen ayaklarının altına alır tepinir söylenir kendince 😂
tgba-22 papatyaannee otizmde kanat çırpma var ya ona benzettm aklıma takıldı bebeklerde normal diye biliyordm ama kendi cocugun olunca emin olamıyorsun o yüzden sormak istedim
tgba-22 MomKukuleta biraz benziyor otizmdeki kanat cırpmaya bu hareketleri ama cok degil.insan anne olunca korkuyor tabiki bi de burada kızıyorlar falan ama otizm erken belirti verir sadece tanı geç koyulur
Buzey Benim bebeğim 5 ay 2 günlük heyecanlandığında yada oyun halısında oynarken oa ellerini ayaklarını çırpıyor bence internete çok takılmayın şuan tam keşfetme dönemindeler 😊
Mucizemsin21 tgba-22 kötü müymüş ki benim kide 5 ay 16 günlük heycanlanınca aynısını yapıyor çırpınıyor çok hoşuma gidiyordu oysaki maşALLAH 😂