Lulemom Yararını da zararını da biliyorum. O yüzden kullananlara soruyorum sadece. Kaçıncı ayda başladınız. İnternette 4. Aydan sonra kullanılır yazıyor. Bebeğim 5 aylık. Denedim ayağı yere değiyor ama erken mi acaba
MatmazelDeniz Lulemom bnde 5 aylikken koymaya basladim suan 8aylik koltuklara yurutecine tutunup ayaga kalkiyor yurumeye hevesli
Krcbbk Lulemom 5aylik ken kullandım şuan 9 aylik koltuk kenarlarında çok güzel yürüyor bir zararını görmedim. Zaten saatlerce orda durmuyorlar
Lulemom Soe hmm galiba emeklemeyi etkilemesin diye 7. Ayda diyorlar dimi, çünkü örümcek kullanan bebek emeklemiyor hep görüyorum etrafımda
Lulemom Akkaya bende 1 say daha beklicem galiba. Etrafımda hep 6 ayda başlamışlar. Kayınvalidem 3. Ayından beri koy artık diyip duruyo😄
Soe Lulemom açıkçası bilmiyorum ne için dediğini. Günlük 15 dkyı geçirmeyin dedi 15 dk emeklemeyi etkilemez diye düşünüyorum
Soe Mesela nurdan büyükakı takip ediyorum bebeği yürümeye çok hevesliydi 5 aylıkken koydu. Biraz da bebekle alakalı benimki yeni yeni adım atmaya başladı yeni koydum
Bsmom Lulemom yürüme arkadaşı aldım. 10.buçuk aylık yürüdü. Örümcek de destekleyebilir ama bir arkadaşım örümceğe koymuştu şuan sıralarken parmak ucuyla sıralıyor.