Limonlusu Havvakck yüz üstü daha fazla zaman geçirmesi lazım ki kasları gelişsin kilo ile alakası yok. 7 aylıkken 7 kiloydu ama 5 aylık desteksiz oturuyordu
Balkupum2505 Havvakck oglum gec emekledi gec yurudu ama zamaninda oturmustu doktorumuz kilosundan donemiyo yuruyemiyo demisti 😊 ne zaman yurumeye basladi kilosundan eser kalmadi
Eski9 Havvakck Benimki de 6.5 aylık devriliyor sürekli dik bile duramiyor yeni dönmeye başladı ayrıca öne düşüyor hep oturtunca vardır zamanı illaki dönmeyi de kafaya takiyordum birden bire dönmeye başladı
MatmazelDeniz Snowglobe oyle degil ogum 8 aylik 10 bucuk kilo civari 7aydan beri tek basina oturup emekleyebiliyor koltuklara tutunup ayaga bile kalkiyor kiloyla alakasi yok
3_bebeli_ana Limonlusu benim kızım 4 ay 19 günlük yavaş yavaş destekli oturabilir miyim çevremde herkes daha oturtma erken kalça cikigi olur diyor korktum bende
Anneyimbennnnn23 Havvakck Benim bebeğim 8 aylık hala desteksiz devriliyor ve daha yeni bir tarafa dönmeye başladı gündüzleri hiç uyumuyor bundan gecikiyor herşey diye düşünüyorum