Kgnks Gebelik testi yaptım regly tarihime 10 gün var ve ikinci çizgi çoook hafif silik çizgi çıktı aynı durumu yaşayan varmı ??
Ysmnsltg Kgnks ben bi şey yok sanıp çöpe atmıştım kuzenime attığım fotoğraftan o görmüştü geri arayıp hamilesin demişti çöpten testi geri almıştım şu an 6 aylık bebeğim var 😄 yüksek ihtimalle hamilesiniz
Ysmnsltg Kgnks yarın ve diğer gün de sabah ilk idrarınızla yine yapın daha da koyulaşırsa hamilesinizdir.
Limonlusu Kgnks ilişkiden 5 gün sonra mı test yaptınız anlamadım ben 🤭 varsa da daha döllenme aşamasındadır. Adetinize çok var çünkü
Limonlusu Ysmnsltg bilimsel olarak önce Kanda betahcg yükselmesi olacak idrara öyle geçsin. İdrar daha sonra önce kan testi doğru sonuç verir. 😊
Ysmnsltg AtaVeAnnesii evet hem kan hem idrar testimde çıkmamıştı bi daha gel dediler hatta ultrasonda kendini hiç göstermemişti 🤣
Ysmnsltg Limonlusu evet ama kandan önce evde yaptığımız testler daha hızlımyanıt veriyor kanda beta hemen yükselmeyebiliyor. Bu sebepten gitgel gitgel oluyor hastanelere. Arkadaş benim gibi şu anda. Evde beklemesinde fayda var çünkü çok çok yeni daha
Limonlusu Ysmnsltg saçmalamayın lütfen. 😊 Betahcg kanda yükselip belli seviyeye gelmeden idrarda görünmez ve gebelik testi doğru sonuç vermez.