petitonunannesii Kizlar gunde kac defa bebeğinizin altını değiştiriyorsunuz benimki 25 günlük bebeğin altı kac defa değiştirilir bi de gece kaç kere değiştiriyorsunuz
Annekuzusu7 petitonunannesii o zamanlar çok kaka yapıyordu 10 kere falan değiştiriyordum gece kaka yapmadığı sürece ellemezdim altına
Deletedmom6262 petitonunannesii Ben bezini dolmasını beklemem 10 defa degistirirm heralde gece 2 kere
Medusafer petitonunannesii iki kızımı da ilk dogdugu zamanlar günde 15 20 kere degistiriyordum ama simdi biri 17 aylık biri 4 aylık 10 kere filan değiştiriyorum benim esim bu konuda biraz hassas günde 10 kere değiştirdiğime bile çok az diyor
_mmom petitonunannesii 23 günlük bebeğim geceleri 4 kez falan değiştiriyorum sanırım ama ben çişi de değiştiriyorum düzenli yani yapsa da yapmasa da
Cansu4401 petitonunannesii kızım iki aylık 3 saate bir degisiyrm canım yeni dogdugundada iki saate bir degisyodum
Busramaden petitonunannesii slepy kullanıyorum onun sarı cızgı mavıye donunce degısıyorum kaka yapmıssa zaten hıc beklemıyorum ama o donemlerde her uyanmasında Degısıyodum
petitonunannesii Busramaden Bende gündüz her uyandığında değişiyorum da gece pek emin olamadım 2 kere değiştiriyorum ama acaba az mi