Bellaesmer Dogdugundan beri prima premium kullandık fakat 350 olmus 108 li 5 no cok abarttılar yanı pahalıydı dahada uctu bana bez onerisi verırmısınız sizdirmamasi cok onemli cunku sleepy denedım sizdirdi zibini fln ıslandı hep baby me e bebek markasıda sizdirdi primayi geceden takıyorum sabaha sizma hic olmuyor warmı geceden takıp sabaha sizdirmayan bez onerılerınız anneler?
irva Bellaesmer Bu durum değişkenlik gösteriyor bezler herkeste aynı etkiyi göstermiyor gerçekten.Şunu alın sızdırmıyor derim ama sizde sızdırabilir.
Birmartannesi Bellaesmer bende sleepy prima da kullansam sızdırdı oğlum var sizinki de öyleyse gece yatarken bezini degirtirdiginizde beline kuşak bağlayın Müslin havlu vs ne varsa sabaha kadar bisey olmuyor
Medusafer Bellaesmer bende prima premium care kulot bez kullanıyorum birkaç marka denedim ve hiç memnun kalmadım esim de kızdı bir daha bez deneme çocuklara bununla devam dedi 2 kizim var aylık.b3z islak mendil masrafimiz 1000 tl
Deletedmom6262 Bellaesmer bizde premium kullanıyoruz dün yine eşim almış yarın zam geliyor demişler Molfix püre soft denemek istiyorum
Melekvtn Bellaesmer Molfix de iyi ama pure soft olan degil de ben normalini sevdim. Baby turco da hic sızdırmadi ama ici yumuşak olsa da kenarlari biraz sert gibi. İkisini deneyebilirsin. Gece külot bez da iyi oluyor.
1ana1evlat Bellaesmer goon ve e bebeği. Külot bezlerini denemiştim önceden ikisi de sızdırmadı ben sadece daha kalın oldukları için beğenmedim birde primaya göre beden farklılıkları var ondan sızdırmış olabilir mesela prima aktifte 6 numara kullandığım oğluma e bebeğin 5 numarası daha büyük
Premsesannesi355 Bellaesmer nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizim toptan market varsa Primati ordan uyguna alabilirsiniz ben nerdeyse yari fiyatına alıyorum
Kuzeyin_annesii Bellaesmer Ben baby turco, baby me, soffio, prima aktif, prima premium, sleepy, jenyy willy, molfix kullandım. Sleepy pişik yaptı diğerlerinde sorun yaşamadım fakat primaya göre çok kalınlar. Bence prima kalitesine yakın olanlardan biri molfix.
Brcklc Bellaesmer baby turco kullanıyorum onuncu aydayiz cokda mrmnunum sonuçta çöpe gidiyor belde biseh yapmıyorsa sorun yok
acimavi Bellaesmer 1,5 yaşında doğduğundan beri sleepy kullanıyoruz, gece sızması pek yaşamadık siz memnun kalmamışsınız o yüzden öneremiyorum🌸
keremaras 5 aylik olmak uzereyiz dogdugundan beri sleepy bio natural kullandık gece bezini degismiyorum sızdırma pek olmuyor ama bizim bebek kücük tabi buyukte ayni etki olur mu bilmem🤷♀️