Yasoolin Oğlum koca adam gibi öksürüyo özellikle geceleri 6 aylık henüz. Salgın var yine annelerr doğal yöntemler önerin bana lütfen çok acillllll
Yasoolin Yasoolin @Ahmetinannesi668 ayağına zeytinyağı sarımsak kürü yapıp sürüyorum soğanın içine karanfil batırıp odasına da koydum serum fizyolojik ile burun temizliği de yapıyorum başka napabilirim
MinnakAsel Yasoolin doktora götür Allah korusun bronşit olabilir kızımda öyle oksuruyordu malesef bronşit olmuştu değilse bile en azından müdahale ederler
Belinay2519 MinnakAsel biizmde öyle gittik antibiyotik başladı pazar günü son anbiyotik, bide ibramun zero verdi öksürük şurubu falan vermedi iki yaşında, boğazları kızarmış , erken götürmek büyük fayda arkadaş haklı sonrasında ilerliyor
MinnakAsel Belinay2519 Evet malesef beklememek lazım çocuklarda çok hızlı ilerliyor anlamıyorsun bile
Ggercn Burnu tıkalımı ? Ben düm götürdüm doktora. Geceleri çok öküsürüyordu . Ciğerler temiz geniz akıntısı var dedi oyuzden öksürüyormuş burnunu açmak içinde coldmix verdi . Dün ilkkez böyle deliksiz uyudu bebeğim . Coldmix gerçekten hayat kurtardı . Hırıldı varmı hırıldı varsa koş hemen doktora
Yasoolin Ggercn hırıltısı var burnu tıkanıyor ama ben temizliyorum sürekli sadece öksürüyo ateşi falanda vardı geçti şuan sadece öksürük varr