Melekce Kızlar bebeğim 4 aylık sağlık ocağı kan ilacı verdi ama ben kullanmak istemiyorum siz hangi kan ilacıni kullanıyorsunuz bebeklerinize d vitaminini de degistim oceon kullanıyorum
ikizlerinannesi2985 Melekce sidefer kullanıyorum. Doktorlar genelde bitkisel diye onu tavsiye ediyorlar
MomKukuleta Melekce ben buradaki yprumlara bakarak bestiron kan ilacı kullanıyorum. Bebeğimin kan sevıyiyesi sınırdaydı gecen kontrolde düzeldiğini söyledi doktorumuz.
yakamoz_ Melekce doktorumuz sidefer vermişti ama alerji yaptı. Demir ilacını da d vitaminini de ocean kullanıyorum
MomKukuleta Melekce evet standart uygulama demir ve kan ilacı belirli aylarda her bebeğe veriliyor. Kan tahlili bebeklere de 6 Veya 9. Aylarda yapılıyor. Doktorunuza danışıpta alabilirsiniz. Ben tahlil sonucuna kadar kullanmamıştım.
Defne-Bade Demir de d vitamini de ocean kullanıyorum memnunum.sağlık ocağının verdiği sürekli kusturuyor doktor verme dedi.
Melekce yakamoz_ evet onu almayı düşündüm ben ama 4 yas ile 10 yas diyordu kararsız kaldım bebeklerde kullanılıyor mu acaba 4 aylık bebeğim
mrvklncc Melekce bestiron aldım ben doğal içinde yağ var kabızlık yapmıyor ve portakal aromalıymış o yüzden zorlanmıyorum hiç
yakamoz_ Melekce bildiğim kadarıyla damlaların üzerinde o şekilde yazıyor hep. Eczacı böyle yazılması gerekiyor ama kullanabilirsiniz demişti. Kullandık biz de